2016.01.14. 14:00-től 2016.02.08. 14:00-ig részt vehetsz az Útvesztők c. eseményen, ahol a kiutat megtalálva rengeteg értékes ajándékhoz juthatsz.
Játék időtartama: 25 teljes nap. (26 napon át.)

Fődíjak:

Játékszabályok, belépés a labirintusba

Ismeretlen labirintusokban kell barangolni, és felfedezni azokat. Összesen 4 labirintus van, amelyek végén különféle ajándékok a fődíjak. Vagyis, mint ahogy azt már a Howrse az utóbbi játékokkal elkezdte, itt is te magad választhatod ki, hogy a több fődíj közül, melyik az, amelyik téged érdekel, és azt szerezheted meg (persze ha van elegendő zsetonod hozzá, akár az összeset megszerezheted).

Azonban! Eleinte csak az 1. Labirintus elérhető, a többi 3 blokkolva van. Először teljesítened kell az 1. Labirintust, ha ez sikerült, azután mind a 3 Labirintus feloldásra kerül, és választhatsz, hogy a 3 közül melyiken szeretnél elindulni.

Miután végig mentél az 1. Labirintuson, a kapun keresztül léphetsz be a másik 3 Labirintus valamelyikébe.

Ha már legalább 2 Labirintuson végig mentél, akkor onnantól kezdve a többi labirintusba a Teleporton keresztül léphetsz be, amely egy rövidebb útvonalat biztosít a számodra.

Ahhoz, hogy elindulhass felfedezni a labirintust, magaddal kell vinned egy lovad (amely lehet akár pompás ló, unikornis vagy pegazus is), akit egyébként bármikor és bármennyiszer, ingyen és bérmentve lecserélhetsz egy másikra. De amíg a ló veled van a labirintusban, addig nem gondozhatod. Amikor először lépsz az esemény oldalára, választhatsz egyet lovaid közül. A rendszer automatikusan a legtöbb óránkénti Lépés visszanyerésével járó lovakat ajánlja fel (erről bővebben lejjebb olvashatsz) neked az ablakban, de persze azt a lovadat választod, amelyiket csak szeretnéd.

Lépés

A ló óránként 2-5 Lépést nyer vissza, amelynek pontos értéke a ló összképességének függvénye. Tisztázzunk valamit! Itt most a "Lépés" nem ténylegesen egy lépést jelent, hanem ez csupán egy egység, de valójában összesen 20 Lépés kell ahhoz, hogy egy mezőt odébb vándorolhass; ezt én ennél a játéknál a fogalomzavarok elkerülése végett mezőugrásnak hívom.
Minden óra egészkor frissül az aktuális Lépés mennyiség.
Egy mezőugrás 20 Lépést igényel, és maximum 100 egységnyi Lépésig töltődhet fel a Lépésszámláló. Ha mind a 100 Lépés feltöltésre került, és nem használod fel időben, és további órákat várakozol, az így visszanyerhetendő Lépés mennyiség eltűnik, kárba vész, nem kapod meg. Mindez azt jelenti, hogy egy +5 Lépés / óra tulajdonságú lóval legritkábban 20 óránként kell barangolnunk a labirintusban, és kimeríteni a ló Lépés mennyiségét, hogy egy darab Lépés se menjen kárba.
(Ugyanezt egy +4 Lépés / óra tulajdonságú lóval legritkábban 25 óránként, egy +3 Lépés / óra tulajdonságú lóval legritkábban 33 óránként, egy +2 Lépés / óra tulajdonságú lóval legritkábban 50 óránként kell megtennünk, ha nem akarunk egy darab Lépést sem kárba veszni.)

Minél magasabb képességgel rendelkezik az adott ló, annál több Lépést nyer vissza óránként, amely az alábbiak szerint alakul:
2 Lépés: 0-439 képességpont (a 439-as / 440-es határ csak körülbelüli érték, nem 100%-os adat)
3 Lépés: 440-929.50 képességpont
4 Lépés: 929.51-1549 képességpont
5 Lépés: 1549+ képességpont

Lovad aktuális Lépés mennyiségét, és a birtokodban lévő Jutalmak számát az esemény oldalán lévő jobb felső dobozban láthatod, és itt vásárolhatsz Jutalmat is zsetonért.

Ha éppen szükséged van a labirintusban lévő lóra (legondozás céljából), vagy sikerült szerezned egy jobb képességű lovat, ami több Lépést nyer vissza óránként, akkor minden további nélkül lecserélheted másik lóra.
Ehhez kattints az esemény oldalán található jobb felső sarokban lévő dobozban a Változtatás gombra.

A haladást segítő eszközök: Jutalom és Szkarabeusz


Ha újabb mezőre lépsz, akkor felfedezed azt a mezőt, amely lehet, hogy éppen egy ajándékot rejt. A felfedezés során Jutalmat, Szkarabeuszt, Feketepiaci tételeket és egyéb ajándékokat találhatsz. A Jutalom lehetővé teszi, hogy egy mezőt haladj Lépés felhasználás nélkül, a Szkarabeusz segítségével pedig 10 mezőt fedezhetsz fel (te nem mozdulsz el, csak láthatod az új területeket).
A Jutalom mezőkön 3db Jutalom van (vagyis ez 3 ingyen mezőugrást jelent). Ezért megéri elmenni értük, ha csak 1 mezőugrásba kerül az odajutás (így végső soron +1 mezőt tudsz haladni). Ha viszont 2 mezőugrásba vagy annál többe, akkor már nem éri meg elmenni a Jutalomért (fellép a "többe kerül a leves, mint a hús" helyzet, vagyis több mezőugrást – és így Lépést – áldozol rá, mint amennyit nyernél vele).
Amint rálépsz egy Szkarabeuszt, Jutalmat vagy Feketepiaci tételt tartalmazó mezőre, az ottani ajándék azonnal a birtokodba kerül.

Térképről, tájékozódás, haladás

A labirintusok térképei minden játékosnál ugyanúgy néznek, csak az egyes ajándékok térhetnek el egymástól.

Az első labirintus 19×19,
a második labirintus 17×17,
a harmadik labirintus 22×22,
a negyedik labirintus 22×22
mezőből áll.

Számos lépést "instant" tehetünk meg a Jutalmak segítségével, és nem is kell a labirintus minden egyes mezőjét végigjárnunk a kijutáshoz.

Az esemény oldalán jobbra lent láthatsz egy kis térképet, amely mutatja jelenlegi helyzeted és a körülötted lévő területeket.

Navigálni az egyes mezőkön a nyilakra kattintva tudsz. A jobb alsó sarokban található kis térkép segít betájolni, hogy az adott nyílra kattintva merre fogsz tovább haladni a labirintusban.

Kilépés a labirintusból

Amikor átlépsz az egyik labirintus kijáratán, a főnyeremények oldalára érkezel, amelyen találsz egy a trófeák közé beszámító Aranypatkót és egy teleportot.

Minden labirintus főnyereménye, illetve Aranypatkója csak egyszer nyerhető meg. Vagyis ha ugyanazon a labirintuson többször is végighaladsz, nem szerezheted meg újra őket.
A teleport lehetővé teszi, hogy visszatérj az előcsarnokba, ahol a labirintusok bejáratai találhatók. Ezután kiválaszthatod, melyik másik labirintusban szeretnél elindulni felfedezni azt.

Plusz Jutalmak és Szkarabeuszok szerzése, Akció

Mint ahogy az fentebb olvasható, ebben a játékban akkor kapod meg az adott labirintushoz tartozó fődíjakat, ha kijutottál a labirintusból. A haladásban a Jutalmak és Szkarabeuszok segítenek, amelyeket a labirintusban találhatsz.

Az esemény teljes ideje alatt vehetsz Jutalmakat zsetonért az alábbi árakon:

 • 1 zseton: 1 Jutalom
 • 3 zseton: 3 Jutalom
 • 5 zseton: 6 Jutalom
 • 10 zseton: 15 Jutalom
 • 20 zseton: 35 Jutalom
 • 50 zseton: 100 Jutalom

Az esemény teljes ideje alatt vehetsz Szkarabeuszt zsetonért az alábbi árakon:

 • 1 zseton: 3 Szkarabeusz
 • 3 zseton: 9 Szkarabeusz
 • 5 zseton: 18 Szkarabeusz
 • 10 zseton: 40 Szkarabeusz

Jutalom vásárlásához kattints a Jutalom ikonjára vagy a mellette található  gombra.

Akció

Ezen kívül az esemény időtartama alatt bizonyos időszakokban a Titánok kihívása 3. szintjén is találhatsz Jutalmat. 6-10 Jutalmat találhatsz a 3. szinten.

Nyeremények

Labirintusok, fődíjak. Hogyan érdemes játszani? Mennyibe kerül?

A zöld útvonalak hosszabbak, ez esetben a sima kapun tudsz belépni a labirintusba. A sárga vonalak rövidebbek, azonban az ezeken történő haladás feltétele, hogy legalább 2 labirintuson végigmenj, ekkor a teleporton keresztül léphetsz be a labirintusba.
A zöld útvonalon lévő dátumok azt mutatják, hogy adott nap 14:00-ig meddig lehet eljutni zsetonok felhasználása nélkül, ha az ember mindenhol a legrövidebb útvonalon megy, és +5 Lépés/óra tulajdonságú lóval halad (vagyis naponta 6 mezőugrást tesz meg).
A sárga útvonalon lévő számok azt mutatják, hogy meddig lehet eljutni adott napszám alatt (napi 6 mezőugrással).

1. Labirintus

Fődíj: Vintage Alma

Eleinte csak ez a labirintus elérhető. Először végig kell menned ezen a labirintuson, hogy a többi 3 labirintus feloldásra kerüljön.

Szükséges mezőugrások száma összesen: 219
Jutalom mezők száma: 39
Ingyenes lépések száma: 39×3 = 117
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 219-117 = 102
5db ingyenes mezőugrás a labirintus elején: 102-5 = 97
Legjobb lóval számolva: 1 nap alatt 6 mezőt tudunk haladni.
A játék 25 teljes napig tart: 25× 6 = 150
97 < 150
Vagyis az első labirintus játszi könnyedséggel teljesíthető zsetonok felhasználása nélkül egy +5 Lépés / óra tulajdonságú lóval. Még 53 mezőugrásunk marad is az első Labirintus teljesítése után.

Feketepiaci tételek és ajándékok az egyes mezőkön:
(Az adatok a teszt szerverről valók, így nem biztos, hogy 100%-osan egyeznek az éles játék adataival. Amelyik mezőn két különféle ajándékot látsz, a felső adat már az éles szerverről való (így érdemes ezt reálisabbnak venni), az alsó adat még tesztszerveres. Köszönet a listáért DBellnek!)

 

A:1 1x  Zeusz villáma 
A:3 1x  Apolló lantja 
A:9 1.000 
1x 
Equus
Pataharang
A:13 1x  A titánok kihívása 
A:16 1x  2** klasszikus nyereg 
A:18 1x  Termékenységi varázspálca 
B:7 1x 
1x 
Medúza vére
Poszeidón csomag
B:18 1x 
5.000 
Zuhany
Equus
C:11 1x  Krőzus vagyona 
D:5 1x 
1x 
Fekete orchidea
Zuhany 
D:9 1x 
1x 
Poszeidón csomag
Aphrodité könnyei 
E:2 20x  Len alom 
E:8 1.000  Equus 
E:10 500x 
1x 
Zab
2** klasszikus kantár 
E:18 1.000  Equus 
F:4 1x 
1x 
Termékenységi varázspálca
Aphrodité könnyei 
G:10 1x 
1x 
Poszeidón csomag
Héliosz sugara 
G:19 1x  Pataharang 
I:4 1x  Aphrodité könnyei
I:8 50x  Sárgarépa
I:15 1x 
1x 
Itatóvályú
Krőzus vagyona
J:10 1x 
1x 
Medúza vére
Héliosz sugara
J:11 5x  Öregedési pont
J:17 1x  Fekete orchidea 
K:4 5.000  Equus
L:7 1x  Pataharang
M:11 1x 
1x 
Zuhany
Philotesz Simogatása
M:19 1x 
1x 
Medúza vére
Héliosz sugara
N:3 1x  Apolló lantja 
O:17 1x 
1x 
Apolló lantja
Philotesz simogatása 
P:18 50x  Sárgarépa 
R:4 5x  Öregedési pont 
R:15 20x 
500x 
Len alom
Zab 
S:3 1x  Termékenységi varázspálca 
Q:2 20x  Len alom 
Q:6 1x  Pataharang
Q:9 1x  Héliosz sugara

/ Segíts bővíteni a listát! Ha olyan tételt, ajándékot találsz, amely még nem szerepel a listán, kérlek, írd meg lent a hozzászólásokhoz. Köszönöm! /

 

2., 3., 4., Labirintus

Az első labirintus végigjárásával feloldásra kerül a többi 3 labirintus.
Ezekbe két módon juthatsz be.

 1. Belépsz a főbejáraton át.
 2. A teleportot (a kék gömböt) használod, melynek segítségével egy rövidebb ösvényt kell végigjárnod. (Az, hogy ennek használatának mi a feltétele, még nem tudni.)

 

2. Labirintus

Fődíj: Aranyalma + Nyx csomag

Feloldásához szükséges az első labirintus teljesítése.

Zöld út
Szükséges lépések száma összesen: 144
Jutalom mezők száma: 23
Ingyenes lépések száma: 23×3 = 69
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 144-69 = 75
Az első Labirintus teljesítése után 53 mezőugrásunk maradt a játék végééig. Ezt felhasználhatod itt, ha az 1. Labirintus után rögtön ebbe a Labirintusba jössz.
75-53 = 22 mezőugrást plusz Jutalmak vásárlásával kell megtennünk.
Ha megvárjuk a Titánok kihívása akciót, amikor is átlagosan kb. 8 Jutalmas találunk a 3. szinten, akkor...
22/8 = 2,75 ≈ 3 Titánba fog kerülni a fődíj, de tegyük fel, hogy az egyiknél kidob még a 3. szint előtt, akkor 4-et kell felhasználnunk, és 1 Titán 2 zsetonba kerül, vagyis
4×2 = 8 zseton felhasználása szükséges ezen Labirintus teljesítéséhez, ha az 1. Labirintus után a kapun lépsz be, és a zöld úton haladsz.

Sárga út
Szükséges lépések száma összesen: 31
Jutalom mezők száma: 4
Ingyenes lépések száma: 4×3 = 12
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 31-12 = 19
Ezt a 19 mezőugrást plusz Jutalmak vásárlásával kell megtennünk.
Ha megvárjuk a Titánok kihívása akciót, amikor is átlagosan kb. 8 Jutalmas találunk a 3. szinten, akkor...
19/8 = 2,37 ≈ 3 Titánba fog kerülni a fődíj, de tegyük fel, hogy az egyiknél kidob még a 3. szint előtt, akkor 4-et kell felhasználnunk, és 1 Titán 2 zsetonba kerül, vagyis
4×2 = 8 zseton felhasználása szükséges ezen Labirintus teljesítéséhez, ha a teleporton keresztül lépsz be, és a sárga úton haladsz.

Feketepiaci tételek és ajándékok az egyes mezőkön:
(Az adatok a teszt szerverről valók, így nem biztos, hogy 100%-osan egyeznek az éles játék adataival. Amelyik mezőn két különféle ajándékot látsz, a felső adat már az éles szerverről való (így érdemes ezt reálisabbnak venni), az alsó adat még tesztszerveres. Köszönet a listáért DBellnek!)

A:1 1x 
5x 
1* Klasszikus nyeregalátét
Öregedési pont 
B:4 1.000 
1x 
Equus
Itatóvályú
B:12 1.000  Equus
D:8 500x  Búza
D:11 5x  Öregedési pont
E:5 1.000  Equus
E:9 1x  Apolló lantja
F:10 1x  Themisz egyensúlya
G:3 1x 
1x 
Fekete orchidea
Patkószeg
G:5 1x 
1x 
1x 
Titánok kihívása
Philotesz simogatása
Apolló lantja 
H:15 20x  Bőr
H:17 1x  Fekete orchidea
I:3 1x 
1x 
Héra csomag
Zeusz villáma
I:4 1x  Pataharang
I:12 1x 
1x 
Zeusz villáma
Medúza vére 
I:14 50x 
500x 
Zab
Búza
J:12 1x 
1x 
Héliosz sugara
Medúza vére 
J:17 1x
1x 
Aranyalma
Zeusz villáma 
K:16 1.000  Equus 
L:6 20x  Bőr 
L:9 1x 
1x 
Fekete orchidea
Itatóvályú 
M:13 1x 
1x 
Philotesz simogatása
Apolló lantja 
N:1 1x  Héliosz sugara 
N:11 1x 
50x 
2** Klasszikus kantár
Zab 
O:6 1x  Pataharang 
P:3 1x  Pataharang
P:9 50x  Zab 
P:14 1x  Philotesz simogatása 
Q:7 1x  Philotesz simogatása 
Q:13 1x  Apolló lantja 
Q:16 1x  Héliosz sugara 

/ Segíts bővíteni a listát! Ha olyan tételt, ajándékot találsz, amely még nem szerepel a listán, kérlek, írd meg lent a hozzászólásokhoz. Köszönöm! /

3. Labirintus

Fődíj: Hórusz pompás ló

Feloldásához szükséges az első labirintus teljesítése.

Zöld út
Szükséges lépések száma összesen: 195
Jutalom mezők száma: 25
Ingyenes lépések száma: 25×3 = 75
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 195-75 = 120
Az első Labirintus teljesítése után 53 mezőugrásunk maradt a játék végééig. Ezt felhasználhatod itt, ha az 1. Labirintus után rögtön ebbe a Labirintusba jössz.
120-53 = 67 mezőugrást plusz Jutalmak vásárlásával kell megtennünk.
Ha megvárjuk a Titánok kihívása akciót, amikor is átlagosan kb. 8 Jutalmas találunk a 3. szinten, akkor...
67/8 = 8,37 ≈ 9 Titánba fog kerülni a fődíj, de tegyük fel, hogy mondjuk 3-nál kidob még a 3. szint előtt, akkor 12-t kell felhasználnunk, és 1 Titán 2 zsetonba kerül, vagyis
12×2 = 24 zseton felhasználása szükséges ezen Labirintus teljesítéséhez, ha az 1. Labirintus után kapun lépsz be, és a zöld úton haladsz.

Sárga út
Szükséges lépések száma összesen: 104
Jutalom mezők száma: 16
Ingyenes lépések száma: 16×3 = 48
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 104-48 = 56
Ezt az 56 mezőugrást plusz Jutalmak vásárlásával kell megtennünk.
Ha megvárjuk a Titánok kihívása akciót, amikor is átlagosan kb. 8 Jutalmas találunk a 3. szinten, akkor...
56/8 = 7 Titánba fog kerülni a fődíj, de tegyük fel, hogy 2-nél kidob még a 3. szint előtt, akkor 9-et kell felhasználnunk, és 1 Titán 2 zsetonba kerül, vagyis
9×2 = 18 zseton felhasználása szükséges ezen Labirintus teljesítéséhez, ha a teleporton keresztül lépsz be, és a sárga úton haladsz.

Feketepiaci tételek és ajándékok az egyes mezőkön:
(Az adatok a teszt szerverről valók, így nem biztos, hogy 100%-osan egyeznek az éles játék adataival. Amelyik mezőn két különféle ajándékot látsz, a felső adat már az éles szerverről való (így érdemes ezt reálisabbnak venni), az alsó adat még tesztszerveres. Köszönet a listáért DBellnek!)

J:20 10.000  Equus 
L:2 1x  Patkószeg
M:1 1x  Morpheusz karja
M:16 1x  Zuhany 
O:3 20x  Len alom 
O:22 500x  Búza 
Q:5 5x  Öregedési pont
R1 1x  Medúza vére
R:21 1x  Poszeidón csomag 
S:14 1x  Morpheusz karja
S:19 1x  1* klasszikus nyeregalátét 
T:5 1x 
10.000 
Apolló lantja
Equus
U:13 1x  Lovaglópálca 
V:2 1x  Lovaglópálca 
V:10 1x  Termékenységi varázspálca
V:15 10.000  Equus

/ Segíts bővíteni a listát! Ha olyan tételt, ajándékot találsz, amely még nem szerepel a listán, kérlek, írd meg lent a hozzászólásokhoz. Köszönöm! /

4. Labirintus:

Fődíj: Thot pompás ló

Feloldásához szükséges az első labirintus teljesítése.

Zöld út
Szükséges lépések száma összesen: 233
Jutalom mezők száma: 29
Ingyenes lépések száma: 29×3 = 87
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 233-86 = 146
Az első Labirintus teljesítése után 53 mezőugrásunk maradt a játék végééig. Ezt felhasználhatod itt, ha az 1. Labirintus után rögtön ebbe a Labirintusba jössz.
146-53 = 93 mezőugrást plusz Jutalmak vásárlásával kell megtennünk.
Ha megvárjuk a Titánok kihívása akciót, amikor is átlagosan kb. 8 Jutalmas találunk a 3. szinten, akkor...
93/8 = 11,62 ≈ 12 Titánba fog kerülni a fődíj, de tegyük fel, hogy mondjuk 4-nél kidob még a 3. szint előtt, akkor 16-t kell felhasználnunk, és 1 Titán 2 zsetonba kerül, vagyis
16×2 = 32 zseton felhasználása szükséges ezen Labirintus teljesítéséhez, ha az 1. Labirintus után kapun lépsz be, és a zöld úton haladsz.

Sárga út
Szükséges lépések száma összesen: 94
Jutalom mezők száma: 11
Ingyenes lépések száma: 11×3 = 33
Jutalmak nélküli mezőugrások száma: 94-33 = 61
Ezt a 61 mezőugrást plusz Jutalmak vásárlásával kell megtennünk.
Ha megvárjuk a Titánok kihívása akciót, amikor is átlagosan kb. 8 Jutalmas találunk a 3. szinten, akkor...
61/8 = 7,62 ≈ 8 Titánba fog kerülni a fődíj, de tegyük fel, hogy 3-nál kidob még a 3. szint előtt, akkor 11-et kell felhasználnunk, és 1 Titán 2 zsetonba kerül, vagyis
11×2 = 22 zseton felhasználása szükséges ezen Labirintus teljesítéséhez, ha a teleporton keresztül lépsz be, és a sárga úton haladsz.

Feketepiaci tételek és ajándékok az egyes mezőkön:
(Az adatok a teszt szerverről valók, így nem biztos, hogy 100%-osan egyeznek az éles játék adataival. Amelyik mezőn két különféle ajándékot látsz, a felső adat már az éles szerverről való (így érdemes ezt reálisabbnak venni), az alsó adat még tesztszerveres. Köszönet a listáért DBellnek!)

F:17 1x 
1x 
Aranyalma
Aphrodité könnye 
G:21 10.000  Equus
H:15 1x  Futószár
I:22 1x  1* klasszikus nyeregalátét 
K:21 1x  Pataharang 
L:18 1x  Titánok kihívása 
N:18 5x  Öregedési pont
P:15 1x  Itatóvályú
R:17 50x  Répa 
R:21 1x  Medúza vére 
S:19 1x 
5.000 
Apolló lantja
Equus 
U:17 1x 
20x 
2** klasszikus nyereg
Bőr 
V:18 20x  Bőr 
V:19 1x  Héra csomag 

/ Segíts bővíteni a listát! Ha olyan tételt, ajándékot találsz, amely még nem szerepel a listán, kérlek, írd meg lent a hozzászólásokhoz. Köszönöm! /

FIGYELEM! A számok csak megközelítőleg fedik a valóságot! Ennek még alaposan utána kell néznem, mennyire pontosak.

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

E véleménycsere résztvevői

Hozzászólások (62)

Előző hozzászólások betöltése
 • Vendég - Hanariko

  F:4 mező: Termékenységi varázspálca (Aphrodité helyett, igaz, Aphrodité-t nyertem már máshol, az I:4-en, de oda is Aphrodité volt írva a lista szerint, tvp nem, szóval nem cserélődtek föl)

 • Vendég - Mariné

  Szia!
  Valamit nem értek!
  A második labirintusba a M:13-s mezőnél miért balra mész! Így lépéseket vesztesz, jobbra rövidebb, mert ott is ugyanoda jutsz!

 • Szia!
  Jogos. Azért így van, mert az "eredeti verzióban" ott volt egy cukorka, így összességében rövidebb volt az út. Azonban tájékoztattak, hogy az éles verzióban nincs ott cukorka. A cukrot kivettem, az útvonalat viszont sajnos elfelejtettem átrajzolni. Innen most nem is tudom ezt megtenni. Amint haza érkeztem, megteszem. Köszönöm!

 • Vendég - alexandra1223

  Szia! :)
  Én G:5-ön titánt, B:9-en pedig Nyx-et kaptam :)

 • Szia!

  Melyik labirintusban?

 • Vendég - Vendég

  3. labirintus S:14 Morpheus kar, nem Apokalipszis pecsét. Valaki meg tudná írni merre található a pecsét valójában?

 • Vendég - édesség21

  Az Aranyalma még nincs a nyeremények között.

 • Dede. Nagyon régóta. 3. oszlop, alulról a 3. sor.

 • 1. Labirintusban D:9 helyen poszeidon csomag van.

 • Vendég - lórajongó55

  KEDVES melvicia! NEKEM AZ 1. LABIRINTUSBAN A D.9-ES MEZŐBE NEM APHRODITÉ ,HANEM POSZEIDÓN CSOMAG VOLT!

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom