Ha igazak a hírek, hamarosan ismét egy régi típusú eseményben lehet részünk, a folyamatos Nagy kihívás - Ünnepségek ciklusok megszakításának felüdüléseként.

Ha érdekel, mi lesz a következő játék, és az új pompás ló, látogass el a Spoiler oldalra, ahol némi információt olvashatsz a következő "pompás lovak a lefoglalt értékesítésen" típusú akcióról is.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

E véleménycsere résztvevői

Hozzászólások (4)

 • Ez jó!

 • Jó.Úgy gondolom,hogy aki már akarta,megnézte mi ez a játék,szóval én már nyíltan elmondom és leírom tömörítve a véleményem erről.
  1:Mi van azokkal a játékosokkal,akik egyáltalán nem ismerik a pinatát,és akárhogy olvasgatják amit melvicia jóbarátunk és a How to play howrse írt,nem fogják megérteni.Én se értettem,pedig nem vagyok nehéz felfogású,és amikor először regisztrálunk a Howrse-ra,pár linkre kattintgatunk,ennyi,azt se tudjuk mi folyik körülüttünk,semmi.Csak később értjük meg.Szóval,a pinata nem lenne túl jó,kezdésnek.Egy könnyebb játék jobb lenne.
  2.A legtöbb nem regisztrált játékos most fog regisztrálni,mert ugye nyár van,és unatkoznak,és amint az előbb mondtam,nem fogják érteni ezt a játékot.
  3.A pinataba sokszor van az,hogy a nyelv nincs lefordítva,és akkor ráadásul nem tudják a játékosok,mit jelent az,ami oda van írva.Kész.
  Ennyi a kifogásom.Ez egy személyes kritika,szóval ne vegyék magukra.Kész.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Szia!

  Ha megengedsz egy kis reagálást...

  1. Mindig voltak, vannak és lesznek is új játékosok. Akkor is voltak új játékosok, amikor a pinyáta volt, amikor a kincskeresés (vagy micsoda; meg nem tudom milyen tematikájú ilyen típusú játékok voltak eddig). Akik akkor csatlakoztak be a játékba, azoknak is nehéz volt akkor. Igazság szerint én úgy vélem, hogy aki teljesen frissen regisztrált, az legalább egy hónapig ne is akarjon nagyon semmi komolyat; addig barátkozzon a játék alap funkcióival, előbb azt ismerje meg, azt is bőven elég lesz... A játékokban pedig még a legrégebbi játékosok is csak játékról játékra lettek egyre és egyre tapasztaltabbak (csak önmagamból indulok ki...).
  Szóval... teljesen mindegy mikor és milyen nehézségű játék van. Mindig voltak, vannak, lesznek kezdők, akiknek idő kell, amíg hozzá szoknak az EGÉSZ Howrse rendszerhez.
  Hogy most "ma" lesz nehéz játék vagy "holnap"... nem tök mindegy? :D Így is úgy is lesznek, akik nem fogják érteni.

  2. xD Ömmm... Te olvastál már erről közvélemény kutatást, tanulmányt? Nem mondom, hogy alaptalan az elv, de szerintem a nyár azért annyira nem dobja meg sehol a regisztrálási rátát.

  3. Hát az, hogy nincsenek lefordítva bizonyos dolgok szinte mindegyik játékban voltak. Ez egyáltalán nem pinyátaspecifikus probléma.

 • Jaj nagyon jó játék :D

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom