A december 3-án bekövetkezett frissítés miatt sokan meg lehettek kavarodva, hogy mi hol van, mi történt, mit hogyan kell csinálni...

Ebben a cikkben megpróbáltam összeszedni az újítással kapcsolatban leggyakrabban felmerült kérdéseket. Milyen új funkciók vannak, hova kerültek a régi funkciók, milyen funkciók szűntek meg.

Hol tudok bokszot venni?

Új boksz váráslásához lépj a Lovarda → Bokszok oldalra, és kattints a Bokszok száma sorában található + jel gombra.

A felugró ablakból kiválaszthatod, mekkora bokszot szeretnél vásárolni.

Rosszul választottam meg lovardám helyét. Hol tudom megváltoztatni?

Egyelőre nem tudod megváltoztatni lovardád helyét. Ott marad, ahova raktad. Azonban február környékére várhatók a következő frissítések, és akkor - ha szeretnéd - megváltoztathatod lovardád elhelyezkedését. Addig pedig tapasztald ki alaposan, melyik is lenne a számodra a legelőnyösebb ;)

Hol lehet Lótrágyát vásárolni?

Többé már nem lehet Lótrágyát vásárolni az Áruházból, hogy Trágyát állíthass elő belőle. Helyette vehetsz kész Trágyát az Áruházban, vagy felhasználhatod lovaid ürülékét a Trágya előállításához.

Hogyan tudok feljavítani egy bokszot?

Többé már ez sem opció, sajnos. Ha megvettél egy bokszot, akkor azt örökre meg is kell tartanod, esetleg hagyod lerombolódni vagy te magad rombolod le.

Most akkor pontosan mire is jó, hogy erdőbe, hegyre, tengerpartra rakhatjuk a lovardánkat?

Ha a lovardád erdőben van, akkor az ott panziózó lovak az erdei kilovaglások során egységnyi idő alatt 2x több képességpontot kapnak (díjlovaglásban, galoppban, ugrásban).
Ha a lovardád a hegyen van van, akkor az ott panziózó lovak a hegyi kilovaglások során egységnyi idő alatt 2x több képességpontot kapnak (gyorsaság, állóképesség, ügetés).
Ha a lovardád a tengerparton van, akkor az ott panziózó lovak a tengerparti kilovaglások során egységnyi idő alatt 2x több képességpontot kapnak (díjlovaglásban, galoppban, ugrásban).
Ettől a ló nem fog tudni több képességpontot szerezni a teljes kilovaglássorozat befejezésének végére, mint a többi ló, de rövidebb idő alatt tudja teljesíteni azt.
A jövőben pedig bevezetik a nyersanyagokat, és az erdei lovardák fát, a hegyi lovardák vasat, a tengerparti lovardák homokot tudnak termelni maguknak, amelyek a lovarda fejlesztéséhez lesznek szükségesek. Egyéni feltételezés alapján azt mondom, a fából bokszot, a vasból lószerszámokat, a homokból valamiféle mezőgazdasági terméket (trágyát, madárijesztőt, legelőt, stb.) lehet előállítani. De ezt majd megtudjuk, ha eljön az ideje :)

Hol törölhetem vagy kezdhetem újra a lovardámat?

Mivel a lovarda és tenyésztői pénztartalék összevonásra kerültek, többé nem lehetséges a lovarda törlése vagy újrakezdése. (Legfeljebb a felhasználói fiók törlésével, ill. újrakezdésével.)

Istálló presztízs, pompás lovak, pompás lovarda

A pompás lovak képessége többé nem mérvadó az istálló presztízs számításakor. Vagyis ha lovardád tele van jobbnál jobb képességű pompásokkal, de van benne 1-2 gyenge képességű ló, akkor lovardád istálló presztízse rendkívül alacsony lesz, hiszen csak azt az 1-2 gyenge képességű lovat fogja beleszámolni a rendszer az istálló presztízsbe.
A pompás lovarda minősítést is eltörölték.
Mindezt azért, hogy ne húzhasson hasznot a lovardájának az, aki sok pompással rendelkezik.

Hol tudok legelőt venni?

Lépj a Lovarda → Legelők oldalra, és kattints a Vásárolj egy legelőt gombra. (Bal fölül, a Takarmánykeverék készítése és Trágya előállítása mellett keresd.)

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

Hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom