Ha bármi kérdésed vagy ötleted van az oldallal kapcsolatban, írj levelet melviciának!

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0

E véleménycsere résztvevői

Hozzászólások (4)

 • Vendég - arabrab

  Kedves Ow valaki belépett a profilomra és eladta az osszes jó lovamat így átkuldtem ,,oltlokára,,és hiába kérem vissza nem adják ami még baj, hogy500 ert az egészet.Legyél szíves és segíts.

 • Kedves arabrab!
  Az oldalon számos helyen le van írva, hogy az oldal készítője és karbantartója melvicia (ez volnék én). Ehhez a weboldalhoz Ow-nak, vagy a Howrse hivatalos dolgozóinak semmi köze. Egyszerű játékosként menedzselem egyedül az oldalt.
  Mondanám, hogy hasonló jellegű problémákkal fordulj a howrse.hu Kapcsolat menüpontjában az ügyfélszolgálathoz, esetleg az egyik moderátorhoz privát üzenetben, azonban az ilyen jellegű esetekkel nem áll módjukban foglalkozni. Valaki belépett a profilodra... Az bizony a Te hibád, és éppen ezért a Te felelősséged is egyben. Túl könnyű volt a jelszó, megadtad valakinek a jelszavad, bejelentkezve maradtál valahol, elmentetted mások által is használt gépen a jelszavad, stb... Bármelyik eset is történt, azért - tetszik, nem tetszik - kizárólag Te vagy a felelős, és ezért se Ow, se az egész Howrse gárda nem vállal felelősséget.
  Minden esetre változtass jelszót, használj nehezen visszafejthető jelszót, ne add ki senkinek, ne jegyeztesd meg mások által is használt gépen, ügyelj rá, hogy mindig kijelentkezz... és minden további alap biztonsági teendőt végezz el, amit ilyen esetben el kell.
  Továbbá a többszörös regisztráció - ahogy a legtöbb játék esetében, így itt is - szigorúan tilos!

 • Szép estét!
  Újabb csalóval van dolgunk.:) Felém már több,mint 13-an jelezték,hogy Azur nevű játékos csaló. Ez ma be is bizonyosodott. Kérlek tüntesd fel itt a Feketelistán,hogy másokat ne tudjon palira venni.:)
  Köszönöm.
  Üdv.. C&y

 • Vendég - Blankaa

  Helló! Az lenne a probléma, hogy letiltották/szüneteltették ma a fiókomat, mert tegnap este (vagy ma valamikor hajnalban, pontosan már nem emlékszem) megmutattam egy családtagomnak is a játékot, és ő is szeretett volna regisztrálni, így azonos számítógépről regisztráltunk mind a ketten, vagyis a letiltás oka a többszörös regisztráció. Ezzel persze nem az volt a cél, hogy egymás között kereskedjünk, csak kíváncsiságból lett új profil regisztrálva, ami ma törlésre is került volna (mert annyira mégsem nyerte el a tetszését a játék), csak hát ez nem sikerült, ugyanis a fiókom tiltva lett. Nem lehetne tenni valamit esetleg? Mert szívesen folytatnám a játékot, de így egy hónapig nem tudok bejelentkezni. És a lovaimmal mi lesz? Meghalnak? Vagy ilyenkor mi történik? A választ előre is köszönöm!

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Yeezy Blue Tint
Balenciaga UK
Nike Air Max 270
Cheap Basketball Jerseys
NFL Official Store
Bale...
Vendég - Meeniwo9471
asd20180814
nfl jerseys from china
oakley outlet
oakley sunglasses for men
timberland outlet sto...
Vendég - Meeniwo9471
asd20180814
nfl jerseys from china
oakley outlet
oakley sunglasses for men
timberland outlet sto...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom