Ha bármi kérdésed vagy ötleted van az oldallal kapcsolatban, írj levelet melviciának!

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

E véleménycsere résztvevői

Hozzászólások (3)

 • Vendég - arabrab

  Kedves Ow valaki belépett a profilomra és eladta az osszes jó lovamat így átkuldtem ,,oltlokára,,és hiába kérem vissza nem adják ami még baj, hogy500 ert az egészet.Legyél szíves és segíts.

 • Kedves arabrab!
  Az oldalon számos helyen le van írva, hogy az oldal készítője és karbantartója melvicia (ez volnék én). Ehhez a weboldalhoz Ow-nak, vagy a Howrse hivatalos dolgozóinak semmi köze. Egyszerű játékosként menedzselem egyedül az oldalt.
  Mondanám, hogy hasonló jellegű problémákkal fordulj a howrse.hu Kapcsolat menüpontjában az ügyfélszolgálathoz, esetleg az egyik moderátorhoz privát üzenetben, azonban az ilyen jellegű esetekkel nem áll módjukban foglalkozni. Valaki belépett a profilodra... Az bizony a Te hibád, és éppen ezért a Te felelősséged is egyben. Túl könnyű volt a jelszó, megadtad valakinek a jelszavad, bejelentkezve maradtál valahol, elmentetted mások által is használt gépen a jelszavad, stb... Bármelyik eset is történt, azért - tetszik, nem tetszik - kizárólag Te vagy a felelős, és ezért se Ow, se az egész Howrse gárda nem vállal felelősséget.
  Minden esetre változtass jelszót, használj nehezen visszafejthető jelszót, ne add ki senkinek, ne jegyeztesd meg mások által is használt gépen, ügyelj rá, hogy mindig kijelentkezz... és minden további alap biztonsági teendőt végezz el, amit ilyen esetben el kell.
  Továbbá a többszörös regisztráció - ahogy a legtöbb játék esetében, így itt is - szigorúan tilos!

 • Szép estét!
  Újabb csalóval van dolgunk.:) Felém már több,mint 13-an jelezték,hogy Azur nevű játékos csaló. Ez ma be is bizonyosodott. Kérlek tüntesd fel itt a Feketelistán,hogy másokat ne tudjon palira venni.:)
  Köszönöm.
  Üdv.. C&y

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom