Layout Generátorok

Sokatok által használt oldal a howrseinfo.com weboldalon található layout generator bemutatók létrehozására. Ennek használata rendkívül egyszerű, de mivel angolul van minden, ezért lehet, hogy néhányan nehézségekbe ütköztök. Ezen szeretnék most segíteni.

A főoldalon láthatod a 4 layoutot, amelyek közül választhatsz. Először meg kell adnod, melyik layout-ot szeretnéd használni, majd később módosíthatod annak fejlécképét és hátterét (ha van). 

Válaszd ki az oldal alján talál található listából, melyik layout-ot szeretnéd használni.

  • with background color: háttérszín használat
  • with background image: háttérkép használat
  • small: keskeny bemutatóhoz igazított
  • wide: széles bemutatóhoz igazított

(Bemutatód szélességét a profil oldaladon a Bemutatód jobb felső sarkában található Opció ikonra kattintva módosíthatod.)

1. Pick your image - Add meg a képedet

Itt adhatod meg a bemutatód tetején szereplő képet. Az itt található szövegmezőbe a kívánt kép URL címét, vagyis közvetlen linkjét kell megadni. Ebből következik, hogy a képnek elérhetőnek kell lennie az Interneten.
- Ha már egy eleve az Interneten lévő képet használsz, akkor a jobb egérgomb → Kép URL-jének másolása opciót használva másold ki a vágólapra a kép linkjét, amit aztán a Ctrl+V billentyűkombinációval illessz be ebbe a szövegmezőbe.
- Ha egy számítógépeden lévő képet szeretnél használni, akkor először fel kell azt töltened. Ehhez segítséget nyújt a Képfeltöltés - Kép linkjének kinyerése című bejegyzés. Ha megvan a feltöltött kép linkje, másold be azt a szövegmezőbe.
Figyelem! Gyakori hiba, hogy nem a kép URL címét, nem a kép KÖZVETLEN, DIREKT linkjét adjátok meg, hanem annak valamilyen előnézeti képének az elérési útvonalát, ezért nem jelenik meg a kép. Ilyen esetben olvassátok el a Miért nem jelenik meg a kép? című bejegyzést. Ügyeljetek rá, hogy a kép KÖZVETLEN vagyis DIREKT linkjét adjátok meg.

2. Pick your background image - Válassz háttérképet

Ez az opció csak akkor fog megjelenni, ha olyan layout-ot választottál, amelyik háttérrel rendelkezik.
A már 1. pontban ismertetett módon másold be a kívánt kép linkjét az itt található szövegmezőbe.

3. Pick the colour for your cell background - Add meg a szövegdobozok háttérszínét

Kattints a Click here for the colours gombra, majd válaszd ki a kívánt színt.
Ha esetleg nem jelenik meg a színválasztó ablak, tekerj kicsit feljebb, mert felcsúszott.

4. Pick the font style and colour for your Title - Add meg a címek betűtípusát és betűszínét

Amit itt kiválasztasz, olyan betűkkel lesznek szedve a címek.
A választható 5 betűtípus közül válassz ki egyet, majd kattint a Click here for the colours gombra, és válaszd ki a kívánt színt.

5. Pick the font style and colour for main text - Add meg a kenyérszöveg betűtípusát és betűszínét

Amit itt kiválasztasz, olyan betűkkel lesz szedve a folyószöveg.
A választható 5 betűtípus közül válassz ki egyet, majd kattint a Click here for the colours gombra, és válaszd ki a kívánt színt.

6. Put your name on your layout - Add meg a nevedet, amely megjelenik a layout-on

Minden itt generált bemutató alján ott van a Layout designed by xy code generated at howrseinfo.comfelirat. Ha ezt a szövegmezőt kitöltöd, akkor az a név fog megjelenni az xy helyén. De ezt üresen is hagyhatod.

7. Once you have completed everything press the Submit button and your code will be generated - Ha mindent befejeztél, kattints a Generate layout code gombra és elkészül a generált kódod.

8. A következő oldalon megtekintheted, hogyan fog kinézni a bemutatód. Ha nem tetszik, a böngésződ Vissza gombjával még korrigálhatsz rajta. Ha elkészültél, és a végeredmény oldalán állsz, akkor a bemutató alatt láthatsz egy hosszú kódot. A kód alatt kattints a Select All gombra - ezzel kijelölöd a teljes kódot. Nyomd le a Ctrl+C billentyűkombinációt - ezzel kimásolod a kódot a vágólapra. Lépj a howrse-on bemutatód szerkesztési oldalára, majd kattints a HTML kód gombra. Nyomd le a Ctrl+V billentyűkombinációt - ezzel beilleszted a vágólapon lévő kódot. Mentsd el a bemutatódat.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom