Üzletelés baráttal

Erre az alábbi lehetőségeid vannak:

Ló eladása

A másik játékos lefoglal neked egy lovat az értékesítésen a megbeszélt összegért, s te azt megveszed.
Előnye: A pénzküldő fél számára semmilyen veszteséggel nem jár, sőt lesz egy plusz lova. Nagyobb összegeket is lehet így küldeni a másik félnek.
Hátránya: A pénzfogadó félnek veszteséges, ugyanis fel kell áldoznia egy lovát. Ezért érdemes mindig raktáron tartani pár teljesen felesleges és értéktelen lovat az ilyen esetekre.

Tételcsere

Az a játékos, akinek a pénzt küldik lefoglalt a másik játékos számára egy jelentéktelen feketepiaci tételt a megbeszélt összegért.
Előnye: A pénzküldő fél számára semmilyen veszteséggel nem jár, sőt lesz egy plusz tétele. Nagyobb összegeket is lehet így küldeni a másik félnek, de maximum 300.000eq-t.
Hátránya: A pénzfogadó félnek veszteséges, ugyanis fel kell áldoznia egy tételt, még ha viszonylag értéktelen is. Mindkét félnek rendelkeznie kell szabad tételcsere lehetőséggel.

Fedeztetés

Kisebb pénzösszeg esetén fedeztetésen keresztül is meg lehet oldani a pénzküldést, mégpedig úgy, hogy a pénzt fogadó játékos kirak a pénzt küldő játékosnak egy lefoglalt fedeztetést a megbeszélt pénzösszegért.
Előnye: A pénzfogadó fél számára semmilyen veszteséggel nem jár (csupán valamelyik csődöre kevéske energiáját kell beáldozni).
Hátránya: A pénzküldő félnek veszteséges, ugyanis a fedeztetés elfogadásakor a fedeztetés díján kívül az állatorvosi költségeket is ki kell fizetni, ami magas pénztartalék esetén akár 2500 equus is lehet, de minimum 100 equus. Csak 7500 equusig lehet ilyen formában pénzt küldeni másik játékosnak.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom