Mitológiai lovak

Krőzus egy pompás ló, mely trágya helyett pénzt termel.
Minden hónap 13-án, az oldal frissítési időpontjában Krőzus tulajdonosának egy zsetont ad, de csak akkor, ha a tulajdonos bejelentkezett az előző napon.
Ha egy hónapban 13-a péntekre esik, Krőzus tulajdonosának 2 zsetont ad.

Krőzus eladható.

Minden hónapban, egyike azon lovaknak, akik az Ifjú Krőzus nevet viselik Krőzussá változik.
Nem lényeges a kiválasztott ló életkora, neme, szőrzete, fajtája (lehet ló, unikornis, pegazus). Az egyetlen lényeges tényező az, hogy a ló pontosan az Ifjú Krőzus nevet kapja.
Nem számít az se, hogy hány lovadat nevezed át, ugyanis akárhány lovad viseli az Ifjú Krőzus nevet, akkor is éppen annyi esélyed van, hogy te leszel az aktuális hónap szerencsés kiválasztottja, mintha csak egy Ifjú Krőzus nevű lovad lenne.

Címkék:

Baliosz egy pompás ló, és hatfélenégyféle színváltozatban lelhető fel. Minden hónap 19-én tulajdonosának egy Nyx csomagot ajándékoz, de csak akkor, ha a tulajdonos egyben a tenyésztője is, és a játékos az előző napon be volt jelentkezve.
Amennyiben a tulajdonos nem a tenyésztője, akkor csak január, április, július és október 19-én ad neki egy Nyx csomagot (feltéve, hogy előző nap bejelentkezett).
Képességei minden nap növekednek egy kicsit.
Balioszt eladhatod, ha akarod.

Mi az a Nüx csomag?
A Nüx csomag igazából Nyx csomag. Valószínűleg azért történt ez az elírás, mert a nyx-t nüxnek kell ejteni.

Deres Baliosz

Viharos Baliosz

Havas Baliosz

Napos Baliosz

 

Aszály Baliosz

 

Láva Baliosz

   
Címkék:

Greyfell egy pompás ló, amely mint egy főnix, feltámadhat. Minden nap csökken egészsége, ha nem halhatatlan, akár gondozod, akár nem. Ha túlélt legalább 30 napot születése vagy újjászületése óta, akkor kapsz 2 gyémántot és 20.000 Equust, amikor a Mennyországba küldöd. Újjáélesztheted Pandóra szelencéjével vagy visszaállíthatod egészségét Fekete orchideákkal.
Összesen 12 különböző Greyfell létezik, és közülük 2 nőstény.
A nőstények egyszer szaporodhatnak egy Greyfell hímmel, egy másik Greyfell-t szülve.
Ha összegyűjtötted mind a 12 Greyfellt, akkor lehetőséged van a hónap elején egyiküket átváltoztatni Palomino szőrzetű Szleipnirré. Ekkor valamelyik Greyfell oldalán megjelenik az átváltoztatáshoz szükséges ikon, melyre rá kell kattintani. Minden játékos csak egy Szleipnirt szerezhet ilyen módon.
Greyfell nem eladható.


Címkék:

Szlepinir Odin isten egyik lova a viking mitológiában. Ennek a lónak 8 lába van.

A Howrse-on a névsoroknál Szplenír-ként találod meg. Szplenír Pompás ló és halhatatlan. Különböző színű szőrzetük lehet. Nem tudnak szaporodni, és nem rangsorolhatóak, de el lehet őket adni.

Úgy lehet egy Szlpenírt megszerezni, ha összegyűjtötted mind a 12 féle Greyfellt és a hónap első napján átváltoztatod az egyiket. Ily módon minden játékosnak csak egy Szplenírje lehet.

Tűz Szleipnir

Fehér Szleipnir

Pej Szleipnir

Szürke Szleipnir

Fekete Szleipnir

Aranysárga Szleipnir

Izabella Szleipnir

 
Címkék:

Gullfaxi egy pompás ló, kiemelkedően magas állóképességgel.

Képességei folyamatosan átértékelődnek, a játék legjobb lovának alapján. 

Minden alkalommal, amikor bokrétás versenyen vesz részt, Gullfaxi egy bokrétát nyer, amikor megrendeződik a verseny, függetlenül attól, hogy hányadik helyen végez, kivéve ha már nyert bokrétát azon a versenyen.

Ezt a lovat nem lehet eladni.

Játékba érkezett: 2014.06.24-én (a Pinyáták játék alkalmával)

Címkék:

Amikor lefekszik, Hrímfaxi véletlenszerűen 4 és 8 csepp közötti mennyiségű harmatot termel.

Ha a pompás ló mérője eléri a 100-at, akkor egy gomb lehetővé teszi számodra, hogy minden már lefektetett lovadat egyszerre öregítsd (kivéve a pompás és vadlovakat).

Ezt a lovat nem lehet eladni.

Címkék:

Skínfaxi egy pompás ló, ami a nappalt szimbolizálja.

Minden nap, amikor felébred, Skínfaxi egy kevés napsugarat hagy maga után. Amikor elég napfény gyűlt össze, 5% extra hangulatot adhatsz minden lovadnak.

Ez a ló nem eladható. 

Címkék:

Xanthosz egy Pompás ló, aki szereti, ha megsimogatják. Minden játékos megsimogathatja Xanthosz-t a közösségi oldalon. Xanthosz ingyenes Bőségszarut ajándékoz a legszerencsésebb játékosoknak. Más játékosoknak Xanthosz 10 energia pontot ad a legutóbb született lovuknak.

Ezt a lovat el lehet adni.

A bal oldalsávban található Gyorslinkek között találsz 5 Xanthoszt, akiket nap mint nap megsimogathatsz.

Címkék:

Mídász egy pompás szamár, mely az Almákat Harmónia csomaggá változtatja egy hónapban egyszer. Nem halmozható. (Vagyis nem változtathatsz át több Almát Harmónia csomaggá egy hónapban, akkor sem, ha több Mídásszal rendelkezel.)

Minden hónapban az első Alma, melyet egy megfelelő szamárnak adsz, Harmónia csomaggá változik ezen szamár számára. Megfelelő szamárnak az számít, amelyik legalább 18 hónapos, és még nincs különleges szőrzete.

Előnyök

Játék: Egy Harmónia csomag minden hónapban az első szamárnak, melynek almát adsz
VIP: Felhasználhatod Pandóra szelencéjét 30 éves korig (ezt nem beleértve), 25 éves kor helyett.

Ezt a szamarat nem lehet eladni.

Címkék:

Svadilfari egy építő Pompás ló.

Óriási erejével segít megépíteni egy a Bokszokat. Ezáltal a Műhelyben gyártott Bokszok elkészítési ideje 10%-kal csökken. (Ez összevonható a Kézműves által adott bónusszal. Vagyis ha van egy Kézművesed, és ennek köszönhetően alapból 20%-kal csökken a Műhely termelési ciklusainak ideje, akkor ha rendelkezel mellette Svadilfarival, akkor a Bokszok legyártási ideje összesen 30%-kal csökken.)

Képességei rendszeresen újraszámítódnak a szerver legjobb lovának képességei alapján.

Ez a ló nem eladható.

Hogyan szerezhető meg?

Karácsony és Újév alkalmából ismételten vásárolhatunk különleges csomagokat. (Bővebben: Karácsonyi és újévi csomagok.) Az egyik ilyen csomag (Szerencsenap csomag) tartalmaz egy Kincsesládát, amelyben található Svadilfari.

 

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom