Vándor lovak Általános infók

A vándor lovakat események (vándorlovas események) keretében lehet megszerezni. Egy esemény alkalmával egy vándorló család (saját kifejezés)  tagjait lehet elnyerni. Egy vándorló család tagjai egy adott téma köré épülnek, mint pl. görög istenek, vízi lovak, pegazusok, stb.
Feltehetőleg egy vándorlócsalád összesen csak egyszer, egy esemény alkalmával van a játékban.
Ha teljesíted az adott ló által kitűzött feladatot, akkor ő ellátogat hozzád 5 napra, és visz magával valami ajándékot (tételt). Tehát 5 napig a sajátodként gondozhatod, felszerszámozhatod, versenyeztetheted, de 5 nap után eltűnik a lovaid közül, és viszi magával az esetlegesen ráhelyezett tételeket is.

A vándor lovakat a nevük előtt található zöld kör alapú patkó szimbólum jelöli.

Minden ló esetében 100 pontot kell összegyűjteni megszerzésükhöz. Azt, hogy milyen feladatok és jutalmak voltak eddig, megtalálod az egyes vándor lovak leírásánál.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom