Tételek, tevékenységek

Ha megsimogatod lovadat, akkor energiája növekedni fog. Ezen növekedés mértéke lovad pillanatnyi energiájától függ. Minél kevesebb energiája van lovadnak, annál több energiát nyer vissza egy simogatás során. Maximum 12% energiát kaphat így; ezt akkor kapja, ha 0% energiával simogatod meg.

Ha lovad rendelkezik Philotesz simogatása tétellel, egy nap 2x is megsimogathatod, így tovább növelheted energiáját.

Címkék:

Ha leápolod lovadat, akkor hangulata 5-6%-kal fog növekedni. Ezen növekedés mértéke lovad pillanatnyi energiájától függ. Minél kevesebb energiája van lovadnak, annál kevesebb hangulatot nyer vissza egy ápolás során. Maximum 6% hangulatot kaphat így; ezt kb. 90-100%-os energiaszinten történő ápoláskor kapja.

Címkék:

Ha sárgarépát adsz lovadnak, akkor energiája 8%-kal fog növekedni.

 

Címkék:

Takarmánykeveréket akkor tudsz adni lovadnak, ha rendelkezel vele a tenyésztői raktárkészletedben, vagy ha olyan lovardában panzióztatod, amelyik rendelkezik Takarmánykeverékkel.

Ha lovad olyan lovardában panziózik, amely rendelkezik Takarmánykeverékkel, akkor ez automatikusan a lovarda tartalékából kerül felhasználásra, akár rendelkezel egyébként a tenyésztői raktárkészletedben vele, akár nem.

A Takarmánykeverék

  • 10% energiát,
  • 10% hangulatot, és
  • 5% egészséget

ad lovadnak.

Takarmánykeverék csak 2 évnél idősebb lovaknak adható.
A 25 év feletti lovak csak energiát és hangulatot kapnak a Takarmánykeveréktől; egészségüket nem nyerik vissza. (A 25. életévüket betöltött nem halhatatlan (Bölcsek kövével nem rendelkező) lovak fokozatosan veszítenek képességeikből és egészségükből, mígnem 30-32 éves korukban meghalnak.)

Takarmánykeveréket vásárolhatsz az Áruházban (KereskedésÁruház) vagy előállíthatod olcsóbban saját Műhelyedben (LovardaMűhelyekTermék gombFogyóeszközökTakarmánykeverékTakarmánykeverék)

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom