Bokszok

Hogyan lehet bokszot lefoglalni

A LovardaBokszok oldalon kattints a Foglalás oszlopban a lefoglalni kívánt boksz sorában a Boksz lefoglalása ikonra.

Írd be a felhasználó nevét, akinek le akarod foglalni, és kattints a Foglalás módosítása gombra.

Ha azt szeretnéd, hogy ismét szabad legyen a boksz, akkor töröld ki üresre a fenti szövegmezőt, és módosítsd eszerint a foglalást.

Hogyan tudsz egyszerre több bokszot lefoglalni

Jelöld ki a lefoglalni kívánt bokszokat a jelölőnégyzetek segítségével, majd kattints az oldal alján található + jel gombra, és válaszd a Kijelölt bokszok lefoglalása opciót.

Ha nem tekertél le teljesen az oldal aljára, akkor is meg fog jelenni az erre alkalmas sáv a képernyő alsó részén:

Hogyan tudsz elfogadni egy számodra lefoglalt bokszot

Amikor a lovadat a lovardába akarod rakni, akkor ott, ahol kilistázza a számodra elérhető lovardákat, kattints a Lefoglalt bokszok fülre.

Ha nem jelenik meg a Lefoglalt bokszok fül, az azt jelenti, hogy a lovad nem felel meg a lovardában beállított képességminimumnak (illetve nincs is számodra lefoglalva boksz). Ez esetben kérd meg a lovarda tulajdonosát, hogy vigye ideiglenesen a képességlimitet, amíg te berakod a lovadat, majd utána ismét visszaállíthatja.

Tipp: Hogyan rakd be alacsony képességű lovadat lovardádba úgy, hogy amíg a saját lovadat berakod, ne rohamozzák meg a kis képességű lovak a lovardád

1. Foglalj le minden szabad bokszot magadnak.
2. Vedd le a képességlimitet 0-ra (vagy amennyire kell).
3. Regisztráld lovadat a lovardádban.
4. Emeld vissza a minimum képességet a megfelelő értékre.
5. Szabadítsd fel a lefoglalt bokszokat.

Címkék:

Bokszok vásárlása

Új boksz váráslásához lépj a Lovarda → Bokszok oldalra, és kattints a Jó kondícióban levő bokszok száma felirat mellett található Bevásárló kosár gombra.

A felugró ablakból kiválaszthatod, mekkora bokszot szeretnél vásárolni.

Címkék:

Régebben volt lehetőség a bokszok feljavítására, vagyis arra, hogy 1*-os bokszból 2**-os vagy 3***-os bokszot, illetve 2**-os bokszból 3***-os bokszot csináljunk.

A 2014 decemberében történt újítások óta erre nincs lehetőség.

Boksz lerombolásáért kompenzáció nem jár, tehát equust nem kapsz vissza. Azonban ha volt Zuhany és/vagy Itatóvályú a bokszban, az visszakerül a raktárkészletedbe.

Címkék:

Ennek több oka is lehet.

Lovad képessége kevés

A legtöbbször előforduló probléma az, hogy lovad nem éri el a lovarda által meghatározott minimum képességet. Azt, hogy ez pontosan mennyi, a lovarda profil oldalán tudod ellenőrizni.

Ha lovad összképessége nem éri el az itt feltüntetett képességminimumot, akkor nem fogod tudni beregisztrálni az adott lovardába.

Nincs szabad boksz

A másik ok az szokott lenni, ha a lovardának nincsen szabad boksza. Ez akkor is érvényes, ha alapvetően van üres boksza, de az le van foglalva egy másik játékos részére; az ilyen bokszokat te nem veheted igénybe. Vagy tényleg egyáltalán nincsen üres boksza a lovardának, tehát mindegyikben panziózik már ló. Vagy esetleg egyáltalán nincs is boksza a lovardának.

Nincs elég pénzed

Van, hogy ráfeledkezünk, milyen kevés equusunk is van, és nem értjük, miért nem tudjuk regisztrálni lovunkat a lovardába. Ha nincs elgendő equusod, ez nem fog menni. Ekkor találkozhatsz az "equus terhelése" üzenettel, amely azt jelenti, hogy pénztartalékod feltöltése valamely egyéb tartalékod hátrányára (pl. zsetonból vagy gyémántból veszel eq-t).

Címkék:

Azon bokszok, amelyekben ló panziózik minden nap 1%-kal elhasználódnak. Ha adott boksz eléri a 100%-os elhasználódottságot, akkor az a boksz használhatatlanná válik, többé nem panziózhat benne ló, ha pedig éppen van benne egy, az kilakoltatásra kerül. A használhatatlan bokszok továbbra is beleszámítanak lovardád presztízsébe, és jelentősen lehúzzák azt.

Ennek elkerülése érdekében meg kell javítanod bokszaid, mielőtt azok elérik a 100%-os elhasználódottsági szintet.

A boksz megjavításának ára az elhasználtság mértékétől, a boksz minőségétől és a benne levő fejlesztésektől függ.
1* és 2**-os bokszok megjavításához  Fára és  Homokra van szükséged, 3***-os boksz megjavításához ezek mellett  Vasra is.
Ha a Boksz rendelkezik Zuhannyal és/vagy Itatóvályúval, megjavítása többe kerül.
Minél jobban elhasználódik egy boksz, annál többe kerül annak megjavítása.

Bármikor megjavíthatsz egy bokszot. Azonban 75%-os elhasználódottság felett a rendszer ezt külön jelzi is neked; narancssárga hátterű lesz az elhasználódottság mértéke, és az érték mellett megjelenik a  javítás ikon. Erre kattintva egyszerűen megjavíthatod nagyon elhasznált bokszaidat, egyesével.
A 75%-os elhasználódottságot még el nem ért bokszaidat is bármikor megjavíthatod. Ehhez válaszd ki a megjavítani kívánt bokszokat a  jelölőnégyzetek segítségével, majd kattints a képernyő alján megjelenő sávban vagy az oldal alján, a Bokszok kicserélése felirat mellett található + jel gombra, és válaszd A kiválasztott bokszok megjavítása opciót.

Címkék:

Az Itatóvályú egy fejlesztés lovardád bokszai számára.
Az Itatóvályúval ellátott bokszban elszállásolt lovak 4x több energiát nyernek vissza Itatáskor.

Itatóvályút készíthetsz a Műhelyben vagy vehetsz az Áruházban.

Miután elkészítetted vagy megvetted az Itatóvályút, azt hozzá is kell adnod a kívánt bokszhoz. Ehhez a Lovarda → Bokszok oldalon kattints az adott boksz sorában látható  Itatóvályú hozzáadása ikonra, majd a megjelenő, Fejlesztés hozzáadása ablakban kattints a Hozzáadás gombra.

Címkék:

A Zuhany egy fejlesztés lovardád bokszai számára.
A Zuhannyal ellátott bokszban elszállásolt lovak 10%-kal kevesebb energiát használnak fel munkavégzéskor.

Zuhanyt készíthetsz lovardád Műhelyében, vagy vásárolhatsz az Áruházban.

Miután elkészítetted vagy megvetted a Zuhanyt, azt hozzá is kell adnod a kívánt bokszhoz. Ehhez a Lovarda → Bokszok oldalon kattints az adott boksz sorában látható  Zuhany hozzáadása ikonra, majd a megjelenő, Fejlesztés hozzáadása ablakban kattints a Hozzáadás gombra.

A Zuhany növeli lovardád presztízsét.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom