Küldetés

A lovardák Küldetéseinek árát – és egyben a Küldetéssel szerezhető képességbónuszt is – (első sorban) a lovardában panziózó lovak legmagasabb képessége határozza meg. Minden ott panziózó lónak a legmagasabb képessége kerül beszámításra. Minél magasabb a lovardában panziózó lovak legjobb képességének átlaga, annál magasabb lehet a lovarda Küldetéseinek ára. Ezen mértéket a szerver legjobb lovának képességéhez mérten határozzák meg. Ha a legmagasabb képességű lovak nálad panzióznak akkor ez a mérték 100% is lehet.

A pompás lovak és vadlovak nem kerülnek beszámításra ezen érték meghatározásakor. A pompás lovak és vadlovak nem játszanak szerepet az istálló presztízsben sem.

Címkék:

A Küldetésekért – a lovarda istálló presztízsétől függően – Equust és képességpontot kap az azt végrehajtó ló, illetve tulajdonosa.
Emellett a lovarda is kap Equust  vagy nyersanyagot. Ennek mértéke a panziózó ló legjobb képességének képességpontjától függ (de max. 30 lehet), fajtája (fa, vas, homok) pedig attól függ, hova települt a lovarda (erdei, hegyvidéki, tengerparti lovarda). Az, hogy melyik küldetésfajtát (Lovaslecke - equust hoz, Nyersanyag szállítás - nyersanyagot hoz) arányaiban hányszor kapják a panziózó lovak attól függ, hogy ezt hogyan állította be a lovarda tulajdonosa a LovardaIrodaKüldetések oldalon a Küldetések lebontása blokkban.


Példa:
Ha beállításaid szerint 0% Lovaslecke és 100% nyersanyag szállítás van a lovardában, akkor a panziózó lovaknál 0% az esély arra, hogy Lovaslecke jelenik meg náluk a Küldetés dobozban, és 100% az esély arra, hogy valamilyen nyersanyag szállítás jelenik meg a Küldetés dobozban. Vagyis aznap az összes küldetést végző ló biztosan nyersanyagot szállít neked, amíg ezeket az arányokat így hagyod.
Ha beállításaid szerint 20% Lovaslecke és 80% nyersanyag szállítás van a lovardában, akkor a panziózó lovaknál 20% az esély arra, hogy Lovaslecke jelenik meg náluk a Küldetés dobozban, és 80% az esély arra, hogy valamilyen nyersanyag szállítás jelenik meg a Küldetés dobozban.
Ha beállításaid szerint 100% Lovaslecke és 0% nyersanyag szállítás van a lovardában, akkor a panziózó lovaknál 100% az esély arra, hogy Lovaslecke jelenik meg náluk a Küldetés dobozban, és 0% az esély arra, hogy valamilyen nyersanyag szállítás jelenik meg a Küldetés dobozban. Vagyis aznap az összes küldetést végző ló biztosan equust keres neked, amíg ezeket az arányokat így hagyod.


Az, hogy mennyi equust/nyersanyagot szerez neked a Küldetést végrehajtó, nálad panziózó ló, az adott ló legmagasabb képességétől függ.
Ha tegyük fel van egy nálad panziózó ló, amelynek a legjobb képessége 200, az 17 egységnyit hoz neked (equust vagy nyersanyagot), ha Küldetést hajt végre.
De ez az érték nem haladhatja meg a 30-at. Tehát egy ló – akármilyen jó képességei is vannak – legfeljebb 30 eq-t / 30 nyersanyagot tud hozni neked egy Küldetéssel.

Adott napon legfeljebb egy meghatározott mennyiségű nyersanyagot lehet begyűjteni ily módon. Az adott nap folyamán még begyűjthető nyersanyagmennyiséget a Lovarda → Iroda → Küldetések oldalon a Működési kapacitás blokkban láthatod:

A Lovardádban még begyűjthető nyersanyag mennyisége minden nap reggel 04:00-kor feltöltésre kerül, vagyis hozzáadódik valamennyi. Ez a mennyiség lovardád presztízsétől függ. Egészen pontosan lovardád presztízsének 10x-ese adódik hozzá. Vagyis ha előző nap nem gyűjtötted be az összes begyűjthető nyersanyag mennyiséget, ahhoz következő napra hozzáadódik lovardád presztízsének 10x-ese, és következő nap annyival többet gyűjthetsz be. Azonban ez az érték soha nem lehet több, mint 2000.


Egy példa a könnyebb érthetőség kedvéért egy 80%-os presztízsű lovardával:
1. Nap: Feltöltődik 800-ra. Nap közben 500-at begyűjtesz küldetésekből. Marad még 300, amit begyűjthetnél, de már nem tudsz.
2. Nap: Van alapból 300, amit begyűjthetnél, plusz, mivel 80%-os a presztízsed, kapsz még 800 nyersanyagot amit begyűjthetsz, tehát már 300+800 = 1100 nyersanyagot gyűjthetsz be aznap. Tegyük fel, hogy most begyűjtesz 400-at a nap folyamán, mert ennyit sikerül, akkor 1100-400 = marad még 700, amit begyűjthetnél, de nem tudsz.
3. Nap: Alapból van 700, amit begyűjthetnél, plusz kapsz 800-at, tehát aznap 1500-at gyűjthetnél be. A példa gyorsításának érdekében tegyük fel, h ma csak 100 nyersanyagot sikerül begyűjteni, vagyis még 1500-100 = 1400-at begyűjthetnél.
4. Nap: 1400 + 800 = 2200. HOPPÁCSKA! Túlléptük a 2000-et. Vagyis a 4. nap (a fenti példasornál maradva) csak 2000 nyersanyagot gyűjthetsz be... többet nem... hiába kaphatnál többet. Ez a max.


Érdemes 100%-ra állítani a nyersanyagot, mert azt 5eq-ért el lehet adni az Áruházban, így tehát nyereségesebben jössz ki. Majd figyelni kell, hogyan fogy a még aznap begyűjthető nyersanyag mennyiség, és amikor begyűjtötted az összes begyűjthető nyersanyagmennyiséget, akkor állítsd át, hogy 100% Lovasleckére. Ez a legjövedelmezőbb módszer.

Egy napra, egy hétre, illetve egy hónapra visszamenőleg megtekintheted egy táblázatban a lovardádban végrehajtott küldetéseket (melyik ló hajtotta végre, mennyi equust vagy nyersanyagot szerzett lovardád). Ezt a Lovarda → Iroda → Küldetések fülön, a Küldetés statisztika felirat alatti Statisztika megjelenítése feliratra kattintva tudod megtekinteni.

A Küldetés doboza teljesen külön kerül a lovardától, és látható majd benne, hogy milyen tevékenységet végzel el a küldetés során, amely a lovarda elhelyezkedésétől függ. A képen látható ló egy erdei lovardában panziózik, ezért a Küldetés során fakitermelést végez a lovarda számára.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom