Műhely

A nyersanyagokból különféle termékeket, tételeket, épületeket építhetsz a Műhelyekben a Lovarda → Műhelyek oldalon.

 • Fa, Vas, Homok: Ezeket...
  • Áruházban megvásárolhatod (KereskedésÁruházKészletek fül)
  • Lovardádban panziózó lovak szerezhetnek neked, amikor Küldetésre mennek (attól függően, hol helyezkedik el lovardád; fát az erdei, homokot a tengerparti, vasat a hegyvidéki lovardák kapnak)
  • UFO-kban találhatsz
 • Bőr: Ezt...
  • Áruházban megvásárolhatod
  • Tehenek tenyésztéséből szerezhetsz (Legelőkön tenyészthetsz teheneket)
  • UFO-kban találhatsz

Címkék:

Műhelyeket vásárolhatsz a Lovarda → Műhelyek oldalon, amelyben a lovarda számára hasznos alábbi tételeket termelheted ki magadnak a nyersanyagokból:

 • Fogyóeszközök: Takarmánykeverék, Műtrágya
 • Felszerelés: Nyereg, Kantár, Nyeregalátét, Lábszárvédő, Fülvédő, Bónusz
 • Épületek: Boksz, Melegház, Műhely
 • Fejlesztések: Zuhany, Itatóvályú, Traktor, Etetővályú

Van kicsi, közepes és nagy műhely, melyekben felszereléseket, épületeket, takarmánykeveréket, bónuszokat lehet elkészíteni, melyek ára és elkészítési időtartama az alábbiak szerint alakul:

Minél nagyobb a Műhelyed, annál több tételt tudsz benne kifejleszteni, de persze annál többe is kerülnek. A fentiek alapján adott nagyságú Műhelyben adott mennyiségű tétel készíthető; nem választhatod ki pontosan, mennyi tételt szeretnél elkészíteni.
A fenti mennyiségek és anyagköltségek Kis Műhelyben történő megtermelésre vonatkoznak. Közepes Műhelyben 2x ennyit lehet termelni, így az anyagköltsége is 2x annyi. Nagy Műhelyben pedig 3x ennyit lehet elkészíteni, 3x-os áron. Az elkészülési idő minden esetben ugyanaz.

Maximális Műhelyeid száma lovardád presztízsétől függ. Minél magasabb lovardád presztízse, annál több Műhelyed lehet, de egyszerre maximum 5 Műhelyet üzemeltethetsz.

Ha leállítasz egy félben lévő termelést, a befektetett nyersanyagok elvesznek.

Az elkészített termékeket felhasználhatod lovardádban vagy lovaidon, vagy eladhatod az Áruházban.
Az elkészített tételek ára a kereslet-kínálattól függ. Attól függően, hogy egy tétel mikor kerül eladásra, annak ára ingadozik. Minél magasabb az ár, annál érdemesebb eladni. Minél alacsonyabb az ár, annál érdemesebb megvenni.

A nyersanyagokat az Áruházból kell megvásárolnod, ha nem tudod begyűjteni azokat, vagy nem tudod a készterméket közvetlenül megvásárolni. Például, ha lovardád az erdőben van, az áruház segítségével szerezhetsz homokot, melyre bokszok építéséhez van szükséged. Vagy megvásárolhatsz egy kész bokszot is (a Lovarda → Bokszok), ha gondolod. Ez utóbbi többe kerül, de gyorsabb megoldást jelent. Te döntöd el, mi a legjobb számodra!


Kapcsolódó cikkek: Műhely megjavítása

Címkék:

A Műhelyek minden nap 1%-kal elhasználódnak, függetlenül attól, hogy használatban vannak-e vagy sem. Ha adott Műhely eléri a 100%-os elhasználódottságot, akkor használhatatlanná válik, és az esetleges félben lévő termelés elvész.

Ennek elkerülése érdekében meg kell javítanod Műhelyeid, mielőtt azok elérik a 100%-os elhasználódottsági szintet.

A Műhely megjavításának ára annak méretétől és az elhasználtság mértékétől függ.
A Műhelyek megjavításához  Fára és  Homokra van szükséged.
Minél jobban elhasználódik egy Műhely, annál többe kerül annak megjavítása.

Bármikor megjavíthatsz egy Műhelyet. Azonban 75%-os elhasználódottság felett a rendszer ezt külön jelzi is neked; narancssárga hátterű lesz az elhasználódottság mértéke, és az érték mellett megjelenik a  javítás ikon. Erre kattintva egyszerűen megjavíthatod nagyon elhasznált Műhelyeidet, egyesével.
A 75%-os elhasználódottságot még el nem ért Műhelyeidet is bármikor megjavíthatod. Ehhez válaszd ki a megjavítani kívánt Műhelyeket a  jelölőnégyzetek segítségével, majd kattints a képernyő alján megjelenő sávban vagy az oldal alján, a Műhelyek lecserélése felirat mellett található + jel gombra, és válaszd A kiválasztott műhelyek megjavítása opciót.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom