Tulajdonos: Cukorkaréka2005

Üdv mindenki!
Az Erdei Zug menhely kinyitotta kapuit 2016. 12. 02-án. Minden lovat nagyon sok szeretettel várok erre a helyre, ahol tökéletes jövőt tudok nekik biztosítani.
Kihozási, és betételi árak: Betenni 500 Equustól 2500 Equusig lehet tehát a beteszed ezt az összeget ki kell fizetned (Természetesen előre megbeszélt árat). Lovat kivenni: 500-2000 Equus között lehet.
Ezek után a betevőnek alá kell írnia egy nyilatkozatot (amit privát üzenetbe küldök el neki), amelyben tisztázza és aláírja, valamint megfogadja, hogy mit is tett és, hogy már csak egy komoly összeggel veheti ki a lovát. (120.000 Equus)
Aki kivesz annak már nem kell ezt az összeget kifizetnie csak ha ő az eredeti gazdája is. Itt is egy nyilatkozatot kell aláírnia amivel megfogadja azt, hogy örök biztonságot nyújt a lónak, soha el nem adja. Amennyiben kiderül, hogy a nyilatkozatban szereplő szabályokat megszegi felkeresem és kárpótlást kérek tőle (Equus) és ezt eljuttatom az eredeti gazdához.
Nálam a menhelyen minden nap tökéletesen, vidáman fogják magukat érezni. A beadási költségben a lovarda és táplálék ára is benne van. Ennél nem lesz jobb helye semelyik lónak sem. Mindenkit szeretettel várok, akár olyanokat akik be szeretnének tenni, akár olyanokat akik ki szeretnének venni. 
Játékos nevem: Cukorkaréka2005 kereshettek ezen a néven vagy pedig: Réka Erdei Panziója lovardánál. Ha sehol nem tudtok elérni, keresettek rá a csapatomra: ~Sheti Világ~ és kérjétek meg a tagokat, hogy figyelmeztessenek, vagy a barátaimnak írjanak és majd ők figyelmeztetnek. 
Szeretettel várom a látogatókat!

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

Hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom