A főoldalon az éppen aktuális esemény leírását találod, valamint jövőbeni eseményekről és újításokról olvashatsz. A jövőre vetített információk csupán tájékoztató jellegűek. Biztos információkkal az esemény kezdetét követő 1-2 napon belül tudok szolgálni.

A Falabella a Pompás lovak fajtájába tartozik.

Többféle azonos kinézetű, azonban különböző színű Falabellák léteznek, melyek mindegyikének nevének jelentése "kis", "kicsi".

Azok a játékosok, akik rendelkeznek egy Falabellával 1% esélyt kapnak arra, hogy ha regisztrálják valamelyik (bármely) lovukat egy versenyen, az megkapja a Falabella bónuszt. Ha a játékos 2 Falabellával rendelkezik, akkor 2% esélyt kap erre, ha három Falabellával rendelkezik, akkor 3% esélye van, stb...
Ez a bónusz 4 lónapig (vagyis 4 öregedésig) érvényes, ez után eltűnik a lóról. Nem halmozható, vagyis ha esetleg olyan szerencsés lennél, hogy már rajta van a lovon, és ekkor újra megnyerné, akkor ez nem fog bekövetkezni, és nem fogja meghosszabbítani a bónusz idejét.

A Falabella bónusz a következő bónuszokat adja:

 • Gyorsaság: +8
 • Díjlovaglás: +7
 • Galopp: +9

A Falabella eladható.

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

E véleménycsere résztvevői

Hozzászólások (5)

 • Vendég - fRaEs

  Ha jól értem,akkor relatívan kevés eséllyel kap egy ló bónuszt.ha a gazda rendelkezik falabellával.Ezen kívül nem tudnak semmi mást?Csak ezért kérnek el az értékesítéseknél 40-50 zsetont?

 • Kedves fRaEs!
  Egyrészről igen, ezért ér ennyi zsetont egy Falabella. Ez az összesen 24 bónuszképesség nagyon soknak számít, ha Nagydíjról van szó. Sokkal több eséllyel indul egy ló a Nagydíjon Falabella bónusszal, mint anélkül.
  Másrészről viszont ez is egy különleges - a faja is ez -, speciális ló. Jó pár pompás ló van, ami nem ér úgymond semmit, csak szimplán szépek, de nem lehet hozzájuk akárhogy hozzájutni (pl. Hold), mégis hasonló árkategóriában kelnek el az értékesítésen.

 • Vendég - Vivi

  Szia melvicia! :) köszönöm hogy létre hogyztad a hunhowrse weboldal-t! ;)

 • Vendég - Hanga

  Kedves Melvicia!
  Csak azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet szerezni egy falabellát?

 • Kedves Hanga!
  A Falabella az eladható pompás lovak közé tartozik, tehát értékesítésen (többnyire közvetlen értékesítésen) tudsz vásárolni. Átlag ára mostanában 8-15 zseton.
  Másképp úgy szerezhetsz, ha esetleg van olyan akció, amely ezt lehetővé teszi. De ha lesz, akkor azt közölni fogják a játékosokkal. Jelenleg nincs ilyen akció, és nincsen túl sűrűn.

Facebook

 

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom