Számla

1. oldal / 5

E-mail címedet a  Számlám/Felhasználói fiók oldalon, az Alapadatoknál tudod megadni, illetve megváltoztatni:
E-mail cím : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. [ Szerkesztés ]
Itt kattints a Szerkesztés szövegre. Add meg az e-mail címedet.
Miután megadtad, egy e-mail érkezik a megadott e-mail címre. Ebben találsz egy megerősítésre szolgáló linket. Erre kattints rá, és így meg is erősítetted az e-mail címedet.

Ha kiskorú vagy, akkor először a szüleid e-mail címét kell megadnod, hogy erre a címre érkezzen meg a megerősítő e-mail. Szüleidnek el kell olvasniuk a levelet, és a megerősítő linkre kattintva jóváhagyni játékodat. Csak ezután fogod tudni megadni a  Számlám/Felhasználói fiók menüben a saját e-mail címedet. Ezt is meg kell erősítened, de akkor már az általad megadott, saját az e-mail címedre megy majd a levél, s itt kell kattintani a megerősítő linkre.

E-mail cím visszaigazolásánál nem érkezik meg az e-mail. Mit tegyek?

Gyakran előfordul, hogy ezt az e-mailt a levelezőrendszerek szemétnek vélik, és automatikusan a spam mappába rakják. Első körben tehát nézd meg a fiókod spam mappáját, nincsen-e ott a megerősítő e-mail.

Hol találom a Spam mappát?

G-mail esetében: Bal oldalon találsz olyat, hogy Több címke. Erre kattints, majd a megjelenő opciók közül válaszd a Spam-et.
Freemail esetében: Ahol az összes többi mappád (érkezett, elküldött, piszkozat), ott találod a spam mappát is.
Citromail esetében: Bal oldalon nyisd le a Mappák-at, majd válaszd a Kéretlen mappát.

Mi az a spam?

Eddigi tapasztalatok alapján a fenti eljárás megoldja a problémát, de ha esetleg mégsem, és a spam mappában sem találod a megerősítő e-mailt, akkor várj 1 órát. Ha még mindig nem érkezett meg, akkor küldd el újra. Ne felejtsd el ebben az esetben sem ellenőrizni a spam mappát.

Ha ezek után sem érkezett meg az e-mail, akkor írj egy kérelmet ez ügyben a  Számlám/Felhasználói fiók → Kapcsolat menüpontban.

Címkék:

A Számlám/Felhasználói fiók menüpontot úgy éred el, hogy az egérkurzort az oldal jobb felső sarkában található ember ikon fölé viszed, ekkor megjelenik egy lenyíló menü, amelyben válaszd a Felhasználói fiók menüpontot.

A legfelső blokkban:

 • E-mail címed (Kattints a Szerkesztés feliratra.)
 • Jelszavad (Kattints a Szerkesztés feliratra.)
 • Időzóna (Ezt a Személyes infóm blokk Ország opcióban szerkeszthető.)

A személyes infó fül alatt:

Személyes infóm blokkban szerkesztheted:

 • Születési dátumod
 • Nemed
 • Postacímed (VIP számlásoknak)
 • Országod
 • Az elfelejtett jelszó esetén hasznos titkos kérdést
 • És az ehhez tartozó titkos választ

Preferenciáim blokkban:

 • Felhasználó választása a csatlakozó oldalon levő blokk méretének megnagyobbítása (Ennek jelenleg semmi jelentősége. Ugyanaz jelenik meg, akár bepipáljuk, akár nem.)
 • Skála a képességek bemutatására (kattints a linkre a részletekért)
 • Animációk lejátszása (Ha ez nincs bejelölve, akkor ha valaki állít be animációt a lovához, az nem jelenik meg nálad. Ez azért jó, mert gyorsabban be tud töltődni az oldal.)
 • Új kezelőfelület (A régi kezelőfelületen a táplálékmennyiség és időtartam választó legördülő modulos, míg az új kezelőfelületen bogyós. Ha ezt kipipálod, akkor az új, vagyis a bogyós kezelőfelületet használhatod lovaid gondozásánál.)
 • Személyes üzenetek lovardáktól (Ha kiveszed a pipát, nem kapsz privát üzenetet azon lovardák tulajdonosaitól, ahol lovaid panzióznak.)
 • Unikornis fedeztetési ideje
 • Lovak felszerelésének megtekintése (Ha nincs kipipálva, akkor az alap szőrzettel rendelkező (nem Aranyalmás) lovakon és unikornisokon láthatod a ló aktuális felszerelését.)

VIP funkciók:

 • Egyszerűsített tréning konfigurálása (Segítségével minden egyes képességhez külön állíthatsz be időtartamot az egyszerűsített tréninghez.)
 • Lovas oldalon található tevékenység dobozok személyre szabása (Átrendezheted lovad gondozói oldalának egyes blokkjait (Gondozás, Lovarda, Tréning, Versenyek, stb.))

Játékom újrakezdése:

Jelszavad megadásával teljesen nulláról kezdheted játékodat. Kezdő játékosoknak, akik valamit "elrontottak" (például hagyták meghalni minden lovukat, teljesen elfogyott a pénzük, és nem tudnak szerezni, stb.) hasznos funkció. De annak, aki ért el már bármit is a játékban, nem javaslom. Ez utóbbi esetben célra vezetőbb egy új felhasználót létrehozni (ez esetben felhasználónevedet is újra választhatod), átpakolni az új felhasználóra minden értéket, amit csak tudsz, majd rögtön törölni a régi felhasználót, hogy ne kövessünk el többszörös regisztrációt.

Játékom törlése:

Jelszavad megadásával törölheted játékodat. Miután kiadtad a törlés parancsot, ha 5 napon belül bejelentkezel, visszavonod a törlési kérelmet. Az 5 nap letelte után felhasználód véglegesen törlődik.

A számlamegosztás fül alatt:

Megadhatod, illetve törölheted azokat a játékosokat, akivel meg kívánod osztani a számládat.

A számlamegosztás mikéntjéről, hogyanjáról és miértjeiről a Számlamegosztás c. cikkben olvashatsz bővebben.

Statisztikák fül alatt:

Ha rendelkezel VIP számlával, és kiválasztottad ezt az opciót, akkor megtekintheted az alábbi adatokat:

 • A mai napon lekefélt lovak száma.
 • A mai napon felébresztett lovak valamint az Equusok és öregedési pontok szerzéséhez szükséges követelmények száma: x/1000
 • Az elmúlt 30 napban 30 évesnél idősebb elpusztult lovak száma.
 • 30 évesnél idősebb lovak mennybe küldéséből származó zsetonok száma az elmúlt 30 napban.
 • Mai napon megnyert versenyek száma.
 • Az elmúlt 30 napban elnyert bokréták száma.
 • Mai napon a látogatások száma a személyes oldaladon.
 • Mai látogatások száma lovardád oldalán.
Címkék:

Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználónevemet?

Ehhez lépj a Számlám/Felhasználói fiók oldalra, görgess lejjebb, ott találod a Felhasználói név megváltoztatása blokkot. Itt az új felhasználóneved és jelenlegi jelszavad megadásával meg tudod változtatni a neved.

A felhasználónév megváltoztatására 6 havonta van lehetőséged, és 5 zsetonba kerül!

Címkék:

Jelszavadat a következőképp változtathatod meg:
Lépj a  Számlám/Felhasználói fiók oldalra. Itt, az Alapadatoknál a Jelszó : ********** [ Szerkesztés ] résznél kattints a Szerkesztés feliratra. Ha leokézod a felugró ablakot, akkor kapsz egy e-mail a megadott e-mail címedre. Ebben az e-mailben kattints a Jelszavad megváltoztatásához kattints ide szövegrész után található linkre. Az így megjelenő oldalon megváltoztathatod a jelszavadat.

Címkék:

Mi az a karma?

A karma az a mérőszám, amely egy 0-10 terjedő skálán megmutatja, hogy az illető játékos mennyire követi a Howrse szabályzatát. Általában a kevés karmával rendelkező emberek csalók, vagy gyakran viselkednek udvariatlanul.

Büntetés: figyelmeztetés és karma levonás

A Howrse oldal (mint annyi minden más) szabályok szerint működik. Aki nem tartja be ezeket a szabályokat, az bizony büntetésben részesül. A szabályszegés mértékétől függően figyelmeztetésben (kisebb szabálytalanság) vagy karma levonásban (nagyobb szabálytalanság) részesül. 4 figyelmeztetés után is karma vonás jár. Ez után a figyelmeztetések számítása előröl kezdődik, majd ha ismét összegyűlt 4 figyelmeztetés, az illető ismét karma levonásban részesül.

Karma gyűjtés

Ha nem követsz el szabálytalanságokat, és nem vonnak tőled karmát, akkor 30 nap (rangidő) eltelte után automatikusan visszanyersz egy karma pontot. Ha ez idő alatt újabb karma vonásban részesülsz, a 30 napos időtartam előröl kezdődik.

Maximum 10 karma pontod lehet.

Hozzáférések

A karma nem csak arra szolgál, hogy más játékosok lássák, milyen ember is vagy valójában. A szabálytalankodókat az oldal bizonyos funkcióitól való eltiltással is büntetik. Minél kevesebb karmával rendelkezel, annál kevesebb funkcióhoz férsz hozzá az oldalon.

7-10 karma pont
Az oldal minden funkciójához hozzáférsz.

6 karma pont vagy annál kevesebb
Nem férsz hozzá a következő funkciókhoz: Fórumok, Tétel csere.

4 karma pont vagy annál kevesebb
Nem férsz hozzá a következő funkciókhoz: Eladások, Kreatív oldal.

2 karma pont vagy annál kevesebb
Nem férsz hozzá a következő funkciókhoz: Privát üzenetek.

0 karma pont
2 hónapra letiltanak a játékról.

Miért vonhatnak karmát?

 • Ha valaki sérteget, rágalmaz másokat, gúnyolódik, durva, udvariatlan módon viselkedik játékostársaival vagy az ügyfélszolgálattal. (Más tiszteletben tartásának hiánya/udvariatlanság, agresszió, sértő magatartás, káromkodás, rágalmazás vagy személyazonosság-lopás. Ebbe beletartozik az ügyfélszolgálati személyzettel való magatartás is.)
 • Ha valaki trágár kifejezéseket használ, káromkodik.
 • Ha nem az oldalra illő (18+ kategóriás, morbid, a jó ízlést sértő) képet vagy szöveget tesz közzé. (A nem megfelelő képek vagy hozzászólások erőszakos, rasszista, fenyegető, zaklató, erőszakra vagy gyűlöletre ingerlő jellegűek, vagy takarhatják más játékosok személyes adatainak a kiadását. Ebbe beletartoznak a más, olyan honlapokra vezető linkek is, melyek ilyen képeket vagy hozzászólásokat tartalmaznak.)
 • Ha valaki csalást követ el. Meglop valakit, tételt, lovat, pénzt, zsetont csal ki más játékosoktól, és nem a megegyezésnek megfelelően jár el. (Zsetonok, tételek vagy számlák eladása, számlák ellopása, csalások és bizalmatlan magatartás.)
 • Ha valaki plagizál, vagyis más emberek által készített szövegeket, rajzokat, alkotásokat a sajátjaként tüntet fel. (Nem nyilvános alkotások, képek vagy illusztrációk ellopása.)
 • Ha valaki kéretlen reklámlevelet, ajánlatot vagy körlevelet küld.
 • Ha valaki a játékosok jelszavát vagy felhasználói fiókját kéri, vagy ha saját felhasználójával kíván kereskedni.
 • Ha valaki büntetéssel, tiltással vagy bármi egyébbel fenyegetőzik.
 • Ha valaki a Játékmenet fórumon közleményt tesz közzé, hirdetést ad fel, több értelmetlen témát nyit vagy közvélemény kutatást végez.
 • Ha valaki többszörös regisztrációt követett el.

A fentiek a Howrse minden oldalára (fórumok, privát levelezés, bemutató, avatár, lovak, lovardák neve, stb.) érvényesek.

Saját karmám előzményei

Azt, hogy saját karmád hogyan változott, mikor és miért kaptál figyelmeztetés és karmalevonást megtekintheted a  Számlám/Felhasználói fiók → KarmámKarmám és figyelmeztetéselőzményem megtekintése oldalon. Ha figyelmeztetéseket kapsz, mindenképpen érdemes ezt nyomon követni, hogy lásd, hány figyelmeztetésed van még hátra a következő karma vonásig.

  

 

 

 

 

Címkék:

Ha nem is tudsz bejelentkezni a játékba, mert nem is tudod a jelszavad, és el se mentetted a böngészővel, akkor ha megadtad a  Számlám/Felhasználói fiók oldalon az e-mail címedet, és meg is erősítetted, és a titkos kérdést és választ is beállítottad, akkor a Howrse főoldalán a Belépés panel alatt kattints az Elfelejtett jelszó gombra. A felugró ablakban add meg a felhasználónevedet, majd kattints a Folytatás gombra. Add meg a játékban használt e-mail címedet, és a titkos kérdésre adható helyes választ, amelyet a Számlám oldalon adtál meg, majd kattints a Jelszó visszaállítása gombra. Ekkor a rendszer elküld neked egy levelet a megadott e-mail címre, amelyben találsz egy linket jelszavad megváltoztatásához, kattints rá. Ekkor a böngészőben megnyílik az oldal, ahol megadhatod az új jelszavad. Ez után már be tudsz lépni a játékba.

Ha nem tudod a saját jelszavad, és esetleg mégis be tudsz lépni a játékba, az csak egy dolgot jelenthet: Elmentetted a jelszavad a böngésződbe. Ha pedig így van, akkor meg is tudod nézni a böngésző beállításainál.
Ezen az oldalon segítséget találsz a leggyakrabban használt böngészőkhöz, hol nézheted meg a mentett jelszavakat. Így megkeresheted saját, Howrse-os jelszavad.

 

Címkék:

Hogyan tudom feltölteni az profilképem?

 Számlám/Felhasználói fiók oldalon a Személyes infó fülre kattintva jutsz el az oldalra, ahol a megfelelő kép kiválasztása után az Avatárod módosítása gombra kattintva profilképet tölthetsz fel, illetve már meglévőt változtathatsz meg.

Nem tölti fel/nem módosítja az profilképem. Miért?

Figyelj rá, hogy a kép mérete, amit fel szeretnél tölteni, ne haladja meg a 40 KB-ot. Ha túl nagy a kép mérete (felbontása), akkor valamelyik képszerkesztő program segítségével kicsinyítsd le, és mentsd el így. Ha lekicsinyíted annyira, hogy egy 120×120 pixel méretű négyzetbe beleférjen, és így mented el, akkor biztosan el fogja fogadni a rendszer.

Ezt a műveletet egy egyszerű Painttel is véghez tudod vinni:
1. Nyisd meg Paint-tel a kívánt képet.
2. Jelöld ki az egészet a táglalap kijelölő eszközzel.
3. Fogd meg a jobb alsó sarkát a képnek, és húzd az egeret balra és felfele, míg a megfelelő méretű lesz a kép. Ügyelj rá, hogy próbáld meg megtartani a képarányokat, hogy a kép ne torzuljon.
4. Vágd a kép formájára a rajzfelületet: Fogd meg a rajzfelület jobb alsó sarkát, és húzd a kép jobb alsó sarkához, hogy már ne látszódjon körülötte a fehér rész.
5. Mentsd el.
6. Töltsd fel.
Természetesen ezt komolyabb grafikai programokkal profibban véghez lehet vinni, így ha értesz hozzá, bátran ajánlom inkább őket.

Fontos az is, hogy a kép formátuma JPEG, PNG vagy GIF legyen. Ha nem megfelelő a kép formátuma (többnyire a BMP-vel szokott baj lenni), akkor niysd meg egy képszerkesztő segítségével (egy egyszer Paint is tökéletesen megteszi), majd kattints a Fájl → Mentés másként parancsra, majd a megjelenő ablakban válaszd ki a formátumnál a JPEG, GIF vagy PNG opciót. Így mentsd el, és ezt a képet töltsd fel.

Hogyan tudom megnézni, hogy mekkora a kép mérete?

A legtöbb fájlkezelő kliensnél működik az a módszer, hogy jobb egérgombbal, mialatt a kurzor a fájlt felett pihen, majd a Tulajdonságok opciót választod. Itt megtalálhatod a fájl felbontásának méretét (pixel × pixel), és a fájl fizikai méretét.

Lecseréltem/feltöltöttem az avatárom, de nem jelenik meg/a régit mutatja. Mit tegyek?

Ha nem kaptál hibaüzenetet, és a feltöltés után megjelent az Avatárod megváltozott szöveg az oldal tetején, akkor minden bizonnyal sikeresen feltöltötted/módosítottad az avatárod. Sokszor előfordul, hogy ilyenkor nem a friss képet látod. Ebben az esetben Ctrl+F5-tel frissíts. A sima F5 nem elég!

Ha esetleg még mindig nem az új képet látnád, akkor a következő megoldás biztosan megoldja a gondot:
1. Kattints jobb egérgombbal az avatárodon, és válaszd a Kép URL-jének másolása / Kép címének másolása opciót.
2. Nyisd meg a képet, aminek az URL címét az imént másoltad a vágólapra. Ehhez nyiss egy új lapot a böngésződben, kattints bele a címsorba, nyomj Ctrl+V-t, majd üss entert.
3. Nyomj Ctrl + F5-t.
Innentől az új avatárt fogod látni, ezt garantálom :)

Ez amiatt van, mert a böngésződ becache-eli (ejtsd: bekesseli) a képet, azaz egy ideiglenes (gyorsabb) tárolóból veszi az adatokat, amelyben viszont még a régi kép található. A sima F5 esetén továbbra is ebből a tárolóból fogja kiolvasni az adatokat, azonban a Ctrl+F5 esetén mindent újra befrissít a tényleges aktuális adatok alapján.

Mi az a cache?
A cache (kes) szó jelentése rejtekhely, és a számítástechnikában az átmeneti információtároló elemeket jelenti, melyek célja az információ-hozzáférés gyorsítása. A cache egy olyan nagyon gyors működésű tároló; gyorsabb, mint a hozzá kapcsolt, gyorsítandó működésű elemek. Így ha ezen területek tartalma korábban már bekerült a gyorsítótárba (mert már valaki/valami hivatkozott rá korábban), az ilyen adatokat nem a lassú működésű területről, hanem a gyors cache tárolóból lehet előhívni. Azért ajánlatos a Ctrl + F5 használata a "mezei" F5 helyett, mert ezen billentyűkombináció használatakor a legtöbb böngésző újra letölti az éppen nézett oldalt és a hozzátartozó képeket és css/js fájlokat, a gyorsítótár használata nélkül, így a legfrissebb adatokat fogja megjeleníteni.)

Címkék:

Számládat a Számlám/Felhasználói fiók menüpont → Számlamegosztás fülön tudod más játékosokkal megosztani.
Csak add meg a kívánt játékos nevét a szövegmezőben, és kattints az Engedélyezés gombra.

A megosztást is ugyanitt tudod visszavonni. Ehhez kattints az Eltávolítás gombra a kívánt személy neve mellett.

A megosztással rendelkező játékos...

 • Nem tudja megtekinteni a Profil → Számlám oldalt.
 • Nem tudja másik tenyésztőfarmra áthelyezni a lovat.
 • Nem adhat el és nem vehet lovat.
 • Nem fér hozzá a tételcseréhez.
 • Nem küldhet hozzászólást a fórumokon a nevedben.
 • Nem fér hozzá az üzenetekhez, tehát nem írhat levelet és nem olvashatja azokat.
 • Nem küldhet barátjelöléseket.
 • Nem küldhet Menhelyre lovat.

Azonban ezeket leszámítva minden további funkcióhoz hozzáfér, tehát...

 • Lovad gondozása, ápolása, tréningezése, versenyeztetése, panzióztatása, öregítése felett szabadon rendelkezhet.
 • Ugyanúgy hozzáfér a Feketepiachoz, és vehet a lovaidnak tételeket zsetonért vagy a raktáradban lévő készletet használva.
 • Vehet és eladhat áruházi tételeket (ételek, felszerelés, bónuszok).
 • Vezetheti a lovardát (beleértve a bokszok, legelők és alkalmazottak kezelését).
Címkék:

Mi az a többszörös regisztráció?

Ha valaki több felhasználói fiókkal rendelkezik (akár használja mindegyiket, akár nem, akár csak egyet), az többszörös regisztrációnak minősül. Tehát egy embernek egyetlen felhasználója lehet.

Ugyanez a szabály fordítva is érvényes, azaz egy felhasználói fiók csak egyetlen emberhez tartozhat, többen nem játszhatnak egy felhasználói fiókról. Ezt tiltja a szabályzat.

Több felhasználó egy háztartásban

Nem minősül többszörös regisztrációnak, ha többen vagytok a családban, és egy gépet használtok, de mindegyikőtök külön-külön és csak egy felhasználói fiókkal rendelkezik.

Azonban ne végezzetek túlságosan egyoldalú cserekereskedelmet egymás között. Vagyis ne legyen az, hogy mondjuk anyu rendszeresen odaadja neked a lovaid, tételeid ingyen és bérmentve, te pedig nem adsz neki semmit. Ez ugyanis többszörös regisztráció gyanújára adhat okot, és így tulajdonképpen pontosan azt a tevékenységet követitek el, ami miatt tiltott a többszörös regisztráció.

Emellett mindegyikőtök e-mail címe legyen megadva, és megerősítve, és FONTOS, hogy mindenki a saját maga, privát, külön bejáratú e-mail címét adja meg. Egy e-mail cím egy felhasználóhoz tartozhat. Ha nincsen saját, külön e-mail címed, akkor létre kell hoznod egyet, és azt kell megadnod, különben rövid időn belül tilthatnak többszörös regisztráció gyanújával.

Miért tilos a többszörös regisztráció?

A többszörösen regisztrált felhasználók általában kineveznek egy felhasználói fiókot a fő fiókjuknak, és a többi fiókról időről időre ide küldik az ott megszerzett tételeket, lovakat. Így gyakorlatilag jogtalanul, csalással tételekhez, lovakhoz jutnak. Hiszen számos olyan játék van a Howrse-on, amelyben ingyen vagy nagyon kis összeg ráfordításával megszerezhető valami, ugyanakkor ha ugyanezt szeretnénk megszerezni a "fő fiókunkon", akkor sokkal többet kell érte fizetni.

Az ilyesfajta csalások elkerülése érdekében tilos a többszörös regisztráció.

Nem számít, hogy éppen költözöl egyik felhasználóról a másikra; nem számít, hogy nevet változtatnál, és nincs szíved törölni a régi felhasználód; nem számít, hogy csak pár nap erejéig regisztráltál egy másikat; nem számít, hogy te nem szerzel így jogtalanul javakat, hanem "csak úgy" van az a másik felhasználó... akkor is többszörös regisztrációt követsz el, a következményeit pedig viselned kell.

Milyen büntetést kap, aki többszörös regisztrációt követ el?

Ha valakinél beigazolódik, hogy többszörös regisztrációt követett el, vagy akár csak ennek erőteljes gyanúja merül fel (lásd a fenti példákat, családtagok több felhasználóról, de egy e-mail címről; "nem volt szívem törölni" típusú fiókok, stb.), akkor a szerkesztőség válogatás nélkül törli az illető összes felhasználóját, egyetlen kivétettel – amelyet véletlenszerűen választ ki. Ez az egy fiók pedig 5 karmapont levonása mellett 30 napos kitiltást kap az oldalról.

Vagyis ha úgy érzed, többszörös regisztráció gyanús lehetsz, minél hamarabb tégy meg minden szükséges intézkedést, hogy ez ne történhessen meg. Ha valóban többszörösen regisztráltál, mihamarabb válaszd ki a fő fiókodat, a többit pedig töröld, mert ha a szerkesztőség teszi ezt meg, akkor lehet, hogy nem a fő fiókodat fogja meghagyni, hanem egy kisebbet, és a legtöbb tételed és lovad elúszik.

Ha eltiltottak a játéktól többszörös regisztráció miatt, akkor hány napig leszek eltiltva?

A tiltástól számított 30 napig nem játszhatsz. A 31. napon már bejelentkezhetsz.

Címkék:

Mi az a nemzetközi?

A játékosok a "nemzetközi szerver" kifejezést szokták egyszerűen "nemzetközi"-nek rövidíteni. A Howrse játék eredetileg egyetlen francia szerveren futott Equideow néven, majd ez után bővítették a játékot, és megjelent az angol nyelvű howrse.com címen elérhető játék. Azóta számos ország számára szintén létrehoztak az ország saját nyelvén "beszélő" howrse szervert, mint pl. német, kanadai, spanyol, olasz, finn, orosz, magyar, stb... Míg az egyes országok szervereire első sorban az adott nemzetből várják a játékosokat, és a weboldal nyelvezete az adott ország nyelvén íródott, addig a nemzetközi szerverre a világ minden tájáról, minden nemzetből várják a játékosokat, s a weboldal nyelvezet az elsődleges nemzetközi nyelvnek elfogadott angol.

Miben különbözik a magyar Howrse-tól?

A nemzetközi szerver angol nyelvű, és angolul is beszélnek ott. Mivel régebb óta létezik, ezért több lófajta megtalálható ott. Van, hogy bizonyos események is korábban indulnak, így korábban is érnek véget a nemzetközin, mint a magyar szerveren.

Hol találom?

Vidd az egérkurzort az oldal jobb felső sarkában található ember ikon fölé, ekkor megjelenik egy lenyíló menü, amelyben válaszd a Felhasználói fiók menüpontot.

A másik lehetőség, hogy egyszerűen megnyitod a http://www.howrse.com/ weboldalt.

Ha valaki regisztrál a nemzetközi szerverre, akkor az többszörös regisztrációnak számít?

Nem számít többszörös regisztrációnak, mivel két külön szerver, a kettő semmilyen átfedésben nincs egymással, vagyis nem tudsz adás-vételeket bonyolítani a két szerver között.

Címkék:

1. oldal / 5

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom