Szabályzat

A Howrse-on belül több helyen is található szabályzat, szabályzat töredék. Ennek a cikknek a célja az, hogy egy helyen összegezve legyen minden tudnivaló, mit szabad és mit nem.

Az oldal teljes felületén...

Légy kedves!

Légy kedves, udvarias, tisztelettudó másokkal szemben. Ne sértegess másokat. Úgy bánj játékostársaiddal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Az udvariatlan, goromba, sértegető viselkedés – akár fórumon, akár privát levelezésben, akár bemutatóban történjen – büntetést (figyelmeztetést) von maga után.

Ne rágalmazz!

Valakit megvádolni valamilyen negatív tettel, amelyet elkövetett, szabálytalan. Vagyis nem teheted közzé se bemutatódban, se fórumon, se privát levelezésben, hogy pl. "xy ellopta a lovamat", "xy csaló", stb. A rágalmazás is büntetendő a Howrse-on.

Ne trágárkodj!

Ne használj csúnya, trágár vagy káromló kifejezéseket. A weboldalt egészen pici gyerekek is használják. Ne te legyél az, aki megtanítja őket a rosszra. A trágár kifejezések használói büntetésben részesülnek.

A tartalom legyen gyerekbarát!

Bármi, amit közzé teszel – akár fórumon, akár bemutatódban, akár levelezésben – annak gyerekbarátnak kell lenni. Vagyis nem tartalmazhat trágár, szexuális vagy durva, erőszakos, a nyugalom megzavarását okozható szavakat, kifejezéseket, képeket.

Ne használj csupa nagybetűket!

Egy-egy szó nagy betűvel történő írása még elfogadható, hisz ezzel kiemeled az adott szót a szövegkörnyezetből. Azonban a csupa nagybetűs írás az Internet világában kiabálásnak számít, ami udvariatlan viselkedés.

Ne vidd túlzásba a hangulatjelek és írásjelek használatát!

A rengeteg hangulatjel, és írásjel (pl. sok felkiáltójel) megnehezíti a szövegek olvasását, értelmezését. Továbbá a rengeteg felkiáltójel, rengeteg kérdőjel ugyanúgy kiabálást jelez, ami udvariatlanság.

 

A fórumokon...

Előbb nézz körül, csak aztán írj!

Mielőtt új témát nyitsz kérdésednek, legelőször is olvasd el a Játéksúgót, a Játékmenet fórum kiemelt témáit, illetve az Események fórum témáit, de legalább a címüket, amelyből következtethetsz, hogy megtalálhatod-e kérdésedre a választ ezen témák valamelyikében.
Amennyiben ezen felületeken sem találtad meg kérdésedre a választ, második körben nézz körül a Játékmenet fórumon, hátha feltette már valaki korábban ezt a kérdést.
Ehhez első körben átfuthatod szemmel legalább az első oldal témáinak címét.
Második körben használd a Keresés mezőt. Írd be a keresendő kulcsszót (inkább egy-egy kifejezésre, szóra keress rá, ne egy komplett kérdésre, mondatra), majd kattints a Megerősítés gombra.

Ha így sem találod meg, amit keresel, abban az esetben nyiss új témát kérdésednek.

Eseménnyel kapcsolatban az Események fórumon

Az aktuális eseménnyel kapcsolatos kérdéseket az Események fórumon az adott játék számára létrehozott témában tedd fel. (Például éppen pinyátás játék zajlik. Kérdésed van a pinyátákkal kapcsolatban. Azt ne a Játékmenet fórumon tedd fel, hanem az Események fórum Pinyáták (vagy hasonló) című témájában.

 

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom