Bónusz

1. oldal / 2

A Plutosz pergamenjének köszönhetően, lovad minden nap trágya helyett Equus-t fog termelni. Így egész élete során kereshetsz vele egy kis pénzt, ezért érdemes minél fiatalabb lónak odaadni, hogy minél tovább jövedelmezhessen neked.
Minden trágyából 40 equus lesz. Tehát ha lovad 3 darab trágyát termelne egy nap, akkor helyette 120 equust kapsz. Ha 4 darab trágyát termelne, akkor 160 equus üti markodat.

Ezt a tételt nem lehet a Feketepiacon megvásárolni. Események során van lehetőséged nyerni, vagy tételcserén (Kereskedés → Tétel csere) juthatsz hozzá.

Címkék:

Hüpnosz takarójának köszönhetően nem szükséges, hogy lovad regisztrálva legyen egy lovardában. Anélkül is nyugodtan gondozhatod, tréningezheted (etetned ugyanúgy kell). Aludni se kell elküldened. Hüpnosz takarójának köszönhetően másnapra nem fog romlani a hangulata, mint egyébként egy ilyen tétellel nem rendelkező, de gondozott és lovardában nem regisztrált ló esetében.

A Hüpnosz takaróval rendelkező lovak ugyanúgy adhatnak lovaglóleckét?

A Hüpnosz takarójával rendelkező lovakra ugyanazok a szabályok érvényesek, mint az ezen tétellel nem rendelkező lovakra. Vagyis ha lovad egy lovardában panziózik, akkor természetesen ugyanúgy adhatnak lovaglóleckét, és ha ez a lovarda biztosít sárgarépát és egészség takarmánykeveréket, akkor azt ugyanúgy felhasználhatja a lovad. Viszont ha nincs regisztrálva egy lovardában, akkor alapból meg se jelenik a Lovaglólecke ikon a Lovarda dobozban, tehát nem fogsz tudni lovaglóleckét adni vele. Ugyanígy nem lesz se sárgarépa, se takarmánykeverék. Egy Hüpnosz takarójával rendelkező lovat lehet, de nem szükséges, nem kötelező regisztrálni lovardában ahhoz, hogy hangulatromlás nélkül tudd gondozni nap mint nap. Ez a lényege. A többi ugyanúgy működik, mint a többi lónál.

Ezt a tételt nem lehet a Feketepiacon megvásárolni. Zúzmara kiolvasztásakor van lehetőséged nyerni, vagy tételcserén (Kereskedés → Tétel csere) juthatsz hozzá.

Címkék:

Azon lovak esetében, amelyek Achilles sarkával rendelkeznek, nem kell törődnek se lovad energiaszintjével, se az idővel. Ha túl későn küldöd aludni a lovad kevés energiával, akkor is ugyanazzal az energia, egészség és hangulat szinttel ébred majd, mintha legalább 20% energiával és 22:00 előtt ment volna el aludni.

Ezt a tételt nem lehet a Feketepiacon megvásárolni. Események során van lehetőséged nyerni, vagy tételcserén (Kereskedés → Tétel csere) juthatsz hozzá.Címkék:

Ezzel a tétellel meghalt lovadat bármikor újraéltheted (a Mennyországba küldött lovaidat is). Amikor felélednek energiájuk 100% lesz. Az újraélesztett lovak ugyanolyan állapotban születnek újjá, amilyenben elpusztulásukkor voltak.
A 25 évesnél idősebb lovakat nem lehet újraéleszteni.

Ára:  1 zseton

Címkék:

A Fekete orchidea segítségévél lovad minden szükséglete (energia, egészség, hangulat) ismét 100%-osra áll vissza. Azonban ha továbbra sem gondozod rendesen, ismét rosszabbodhat az állapota, és lehet, hogy újabb orchideát kell felhasználnod, ha nem vigyázol eléggé rá.

Ára:  1 zseton

 

 

 

Címkék:

Az Lovaglópálca egy bónusztétel, mely az alábbi bónuszokat adja lovadnak:

 • Díjlovaglás: +4
 • Galopp: +9
 • Ügetés: +9
 • Ugrás: +9

Ezt a tételt események keretében szerezheted meg.

 

 

 

Címkék:

A Pataharang egy bónusztétel, mely az alábbi bónuszokat adja lovadnak:

 • Galopp: +9
 • Ügetés: +9
 • Ugrás: +9

Ezt a tételt a Kereskedés → Áruház menüpont → Felszerelés fülön tudod megvásárolni.

Ára:  5000 EquusCímkék:

A Sarkantyú egy bónusztétel, mely az alábbi bónuszokat adja lovadnak:

 • Állóképesség: +9
 • Gyorsaság: +9
 • Díjlovaglás: +9
 • Galopp: +9
 • Ügetés: +9
 • Ugrás: +9

Ezt a tételt a KereskedésÁruház menüpont → Felszerelés fülön tudod megvásárolni.

Ára:  15 000 Equus

Címkék:

A Futószár egy bónusztétel, mely az alábbi bónuszokat adja lovadnak:

 • Díjlovaglás: +12
 • Galopp: +10
 • Ügetés: +10

Ezt a tételt a Kereskedés → Áruház menüpontFelszerelés fülön tudod megvásárolni.

Ára:  25 000 Equus


Címkék:

A Krőzus vagyona megduplázza annak esélyét, hogy ajándékokat és bónuszokat találj, miközben tevékenységeket hajtasz végre lovaddal. A hagyományosnál például kétszer annyi tubus zsírt,  takarmánykeveréket, almát találhatsz. A bokszban talált tárgyak megtalálási esélyét is megduplázza.

Ezt a tételt nem lehet a Feketepiacon megvásárolni. Események során van lehetőséged nyerni, vagy tételcserén (Kereskedés → Tétel csere) juthatsz hozzá.

 

 

Címkék:

1. oldal / 2

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom