Egyéb

Hermész szárnyas pálcáját beválthatod bármelyik feketepiaci tételre, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül.
Csak egyszer használható fel, és csak olyan tételt lehet kiváltani belőle, amely az év 365 napján, 0-24 megvásárolható a Feketepiacon zsetonok ellenében. (Tehát például nem szerezheted meg Hermész szárnyas pálcájával a következő tételeket: Az 5-ik elem, Az elvarázsolt tök, Hesztia ajándéka, Themisz egyensúlya, Kincsesláda.).

Ezt a tételt nem lehet a Feketepiacon megvásárolni. Események során van lehetőséged nyerni, vagy tételcserén (Kereskedés → Tétel csere) juthatsz hozzá.

Címkék:

A Themisz egyensúly egy rendkívül ritka tétel, és csak bizonyos eseményeken (mint amilyen például a karácsonyi vagy halloween kártyás vagy a pinyátás, akadálypályás esemény is) lehet nyerni.

Ezzel a tétellel lecserélheted egy nem használt feketepiaci tételedet más tételre. A lecserélt tétellel zsetonokban azonos értékű tételt kapsz. Vagyis, ha például vagy 1 Bölcsek kövéd, akkor azt lecserélheted 1 Morpheusz karjára, vagy lecserélheted 3 Aranyalmára. Ha van egy Nyx csomagod, azt lecseréleted 2 Bölcsek kövére vagy 3 Harmónia csomagra, vagy 6 Aranyalmára.
A Themisz egyensúllyal nem lehet olyan tételeket elcserélni, és olyan tételekre cserélni, amely Feketepiacon nem megvásárolható. Ilyen tételek: 5-dik elem, Hesztia ajándéka, Hermész szárnyas pálcája.

A Themisz egyensúly nem cserélhető játékosok között.

Címkék:

Mire használható a gyémánt?

Feketepiacon fizethetsz vele

A Feketepiacon zsetonok helyett fizethetsz gyémánttal is 1:10 arányban. Azaz, ha valami a Feketepiacon 1 zsetonba kerül, akkor azt megveheted 10 gyémántért; ha valami 3 zsetonba kerül, azért 30 gyémánttal kell fizetned.
Nincs lehetőség keverni a gyémántokat és a zsetonokat, azaz nem tudsz egy 3 zseton értékű tételt pl. 2 zseton + 10 gyémántért megvenni. Csak az egyik fajta fizetőeszközt használhatod egy vásárlásnál.
Figyelem! Nem fizethetsz gyémánttal a Fekete gyöngy megvásárlása, Pegazus és VIP számla előfizetés, illetve lóvásárlás esetén.

Pénztartalékod feltöltésére

Feltöltheted velük tenyésztői és lovardai pénztartalékod. (Bár rendkívül gazdaságtalan. Nem ajánlom. Érdemesebb tételekre felhasználni a Gyémántokat.)

Öregítési pontok vásárlására

Egy gyémántért tudsz venni egy Öregedési pontokat a KereskedésÁruház → (jobb oldalt) VegyesÖregedési pontok → Kategória: Vegyes oldalon. (De ezt sem ajánlom. Ez is rendkívül gazdaságtalan.)

Pompás lovak képességeinek fejlesztésére

Fejlesztheted velük drágakő lovaid képességeit.

Hol és hogyan tudok gyémántot szerezni?

Gyémántszerzés terén már korántsem olyan egyszerű a helyzet, mint ahogyan az a zsetonnal volt. A magyar Howrse a következő lehetőségeket biztosítja ehhez:

Pompás lovakkal és vadlovakkal

Bizonyos pompás lovak (Drágakő lovakNaprendszer lovakSzél lovak) és a Vadlovak adnak Gyémántot, bizonyos feltételek teljesülése esetén. Részletekért nézd meg a lovak leírását.

Topáznak adott gratulációval

Topáz az egyik pompás ló, aki első sorban nem gazdájának hoz gyémántot, hanem minden más játékosnak is. Látogass el valamelyik Topáz profil oldalára, és gratulálj neki a bal oldalon található Tevékenység szekcióban. Ha szerencsés vagy, akkor egy gyémánttal jutalmaz, egyébként 50eq-t kapsz. Naponta maximum 5 Topázt simogathatsz meg.
Néhány link, különféle Topázokhoz: TopázTopázTopázTopázTopáz.

(Korábban rendszeresen lehetett nyerni Gyémántokat a játékokon is, de ezt a tételt gyakorlatilag eltörölték. Már csak az addig bevezetett pompás és vad lovakkal lehet Gyémántokhoz jutni. Az új pompás lovak nem hoznak Gyémántokat.)

Címkék:

2016. január 5-től az események saját trófeákkal rendelkeznek.
Az eseményeken történő részvétellel Aranypatkókat szerezhetsz. Egy esemény során maximum 4 Aranypatkót gyűjthetsz össze, előmeneteledtől függően. Ezek a patkók az Események királya trófeába számítanak bele. Minél több patkód van, annál közelebb kerülsz a trófeádhoz.
Ha egy eseményt nem 100%-osan teljesítesz, akkor is szerezhetsz egy vagy több patkót. Ez azt jelenti, hogy továbbra is dolgozhatsz a trófea megszerzésén, még akkor is, ha lassabban haladsz az eseményeken.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom