Teljesítmény

Kronosz időmérője segítségével kétszer olyan gyorsan tréningezheted lovadat, így még fiatal korában befejezheti azt. A Kronosz időmérő által felgyorsított tevékenységek a lovaglás, tréning és a versenyeken való tanulás.

Figyelem! A Kronosz időmérője nem duplázza meg a lovad által elérhető képességeket.

Ára:  2 zseton

 Címkék:

Morpheusz karja segítségével öregítési pontok felhasználása nélkül öregítheted lovadat.

Csak 3 évesnél idősebb lovakra teheted rá, és 30 éves korában eltűnik róla, amennyiben lovad halhatatlan (vagyis Bölcsek kövével rendelkezik). Ettől a ponttól kezdve ismét öregítési pontokat kell felhasználnod lovad öregítéséhez.

A Moprheusz karral rendelkező lovak soha nem találnak öregedési pontokat felébredésükkor.

Ára:  3 zseton

 

Címkék:

A Bölcsek köve halhatatlanságot ad az általad kiválasztott lónak. Felhasználásával lovad bármeddig élhet, még rossz gondozás mellett is. Persze ajánlatos továbbra is rendesen gondozni, máskülönben rengeteg energiáját felemészti egy-egy tevékenység.

Lovad halhatatlansága nem örökíthető annak csikójára.

Ára:  3 zseton

 

 

Címkék:

Ha lovadnak adsz egy Felhőszeletet, 4 hónappal fiatalabb lesz és 2 öregítési pontot kapsz.

Ez a tétel nem változtatja meg a már elvégzett tevékenységeket. Ha adsz egy Felhőszeletet 16:00-kor (lovad napi ideje szerint), lovad 4 hónappal fiatalabb lesz, de továbbra is 16:00 óra lesz. Ezért jobb, ha lovadnak nem túl későn adsz Felhőszeletet, mert akkor már csak aludni tudod elküldeni, majd öregíteni. Ez a tétel nem változtatja meg a ló energiáját, egészségét vagy hangulatát.

Egy lónak maximum 20 Felhőszeletet adható. 

Csak 5 évesnél öregebb és 30 évesnél fiatalabb lovaknak adható egy Felhőszelet.

Ára:  1 zseton

Címkék:

Philotesz, a gyöngédség istennője. Ezzel a tétellel lehetőséget kapsz arra, hogy még egyszer megsimogathasd lovadat egy napon belül, ezzel tovább növelve energiáját. A simogatás lovad előzetes napi tevékenységétől függően max.12%-kal növeli energiáját.

Ezt a tételt nem lehet a Feketepiacon megvásárolni. Események során van lehetőséged nyerni, vagy tételcserén (Kereskedés → Tétel csere) juthatsz hozzá.

 Címkék:

A Nyx csillaga segítségével lovad reggel 08:00 helyett már 06:00-kor felébred, így többet tudsz foglalkozni vele, többet tudod tréningezni és versenyeztetni, tehát gyorsabban fejlesztheted.

Nyx csillagának megszerzéséhez vásárolnod kell egy Nyx csomagot.

 

 

 

Címkék:

A Nxy csomag 4 értékes tételt foglal magába:

Ezt a tételt 18 hónapos vagy annál idősebb lovaknak adhatod (így hamarabb elkezdheted használni a Morpheusz karját, nem csak 3 éves kortól).

(A Nyx csomag egyenlő a Baliosz pompás ló profil oldalán írt Nüx csomaggal.)

Ára:  6 zseton

Címkék:

Ez a csomag 20 Felhőszeletet tartalmaz, melyet valamelyik lovadra tehetsz.

Ha ráraktad valamelyik lovadra ezt a csomagot, akkor a tartalmazó 20 Felhőszeletet csak az az egy lovad használhatja fel. A csomag egy-egy Felhőszelete ruházható át másik lovadra.
Egy lónak csak egy csomagot adhatsz egész életében.
Csak azok az 5 évnél idősebb lovak kaphatják meg ezt a csomagot, amelyek még nem használtak 20 Felhőszeletet, és ha lovad kapott már korábban néhány Felhőszeletet, akkor a csomag csak annyi további Felhőszeletet enged adni neki, amennyi a 20 szelet eléréséhez elegendő. A csomag többi szelete elveszik.

Ezt a tételt csak Pegazus és VIP számla rendelkező játékosok használhatják.

Ára:  5 zseton

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom