Trófeák

Ahhoz, hogy a trófeák funkció elérhetővé váljon számodra, teljesítened kell a kezdeti küldetéseket (vagy le is állíthatod őket, de akkor rengeteg értékes ajándéktól és tudástól esel el). Ha készen vagy velük, akkor a TeljesítményekDíjak menüpontban találod trófeáidat. Itt nyomon tudod követni éppen aktuális trófea gyűjteményedet.

Címkék:

Ha például megszerzem adott fajtából az összes színt, megkapom a trófeát, akkor utána eladhatom a lovakat, és megmarad a trófea?

Minden trófeádat az éppen pillanatnyi teljesítéseidért kapod, illetve birtoklod. Ha eladsz pár lovat az adott fajtából, és ezáltal már nem birtokolsz adott szőrzeteket abból a fajtából, akkor az ehhez tartozó trófea ismét eltűnik. Ugyanígy, ha például eladod az összes Trágyád, akkor eltűnik az összes A trágyahalom mestere trófeád. Ha eladod aranyalmás lovaidat, akkor csökkenhet az aranyalma trófeák száma. Ha lejjebb csúszol a ranglistákon, akkor az Elit játékos címért kapott kupáid száma is csökkenhet.

Címkék:

A Nagydíjon a napi rangsorolás mellett minden hét végén (szombaton) születik egy összesített heti rangsorolás. Ezen rangsorolás első 100 helyezettje hozzáférést kap a szökőkúthoz. A szökőkút  helyettesíti a vályút (amelyet lovad itatása során használsz), és megháromszorozza az energia és a  hangulat növekedést.
Más szóval, hogyha a Nagydíjon benne vagy az első 100-ban a heti rangsorolásban, akkor 7 napon keresztül, amikor megitatod lovaidat, 3x annyi energiát és hangulatot nyernek vissza, mint egy sima itatás esetén.

Címkék:

Összesen 292 trófea megszerezhető jelenleg.

/2014.11.22.-i adat./

Címkék:

A helyzet az, hogy gyakorlatilag lehetetlen megszerezni mind az összes trófeát. Kezdjük azzal, hogy az óriási kenguru játszótárs hiány miatt nem lehet megszerezni az Összes állat trófeát, ennél fogva az összes trófeát sem.
Ha erre a problémára mégis megoldást nyújtanának, még mindig ott van a tény, hogy mind az összes pompás, speciális, vadlovat megszerezni rendkívül nehéz, főleg ha esetleg lemaradtál egy eseményről, és emiatt már soha nem tudod megszerezni az ahhoz tartozó pompás lovat.
De ha valakinek még így is sikerülne mind az összes trófeát megszerezni, és sokaknak sikerülne ez, akkor biztos bevezetnek a játékba egy (vagy több) új lovat vagy lótípust, amellyel újabb trófea jár, illetőleg az így elvesztett trófeát kellene újra megszerezni.
Tehát: A trófeáknak előre láthatólag soha nem lesz végük...

 

Címkék:

2016.01.05. óta az események saját trófeákkal rendelkeznek, és ezzel egyidejűleg bevezetésre kerültek az Aranypatkók.
Az események során maximum 4 Aranypatkót gyűjthetsz össze, előmeneteledtől függően. Ezek a patkók az Események királya trófeába számítanak bele. Minél több patkód van, annál közelebb kerülsz a trófeádhoz.
Tipp: ha egy eseményt nem 100%-on teljesítesz, akkor is szerezhetsz egy vagy több patkót. Ez azt jelenti, hogy továbbra is dolgozhatsz a trófea megszerzésén, még akkor is, ha lassabban haladsz az eseményeken.

Címkék:

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom