Ahhoz, hogy a trófeák funkció elérhetővé váljon számodra, teljesítened kell a kezdeti küldetéseket (vagy le is állíthatod őket, de akkor rengeteg értékes ajándéktól és tudástól esel el). Ha készen vagy velük, akkor a TeljesítményekDíjak menüpontban találod trófeáidat. Itt nyomon tudod követni éppen aktuális trófea gyűjteményedet.

e-max.it: your social media marketing partner

Szólj hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.

E véleménycsere résztvevői

Hozzászólások (15)

Előző hozzászólások betöltése
 • Idézet az oldal szabályzatából:
  "Közlendődet csak az annak megfelelő felületen tedd közzé! A nem megfelelő (nem az üzenetedhez illő) fórumtémába/cikkhez írt hozzászólások törlésre kerülnek."
  Ennek egészen konkrétan a 100. célkitűzésnél lenne a helye.
  És hogy hogyan kell megcsinálni? Hát így: 100. Találd meg a 3. titkos oldalt

 • Vendég - papírzsepi

  Szia(sztok)!
  Leveoemet elsősorban melvicia-nak cínezném, de aki tud rá helyes választ, annak is megköszönöm.
  Szóval, nemrég megújultak a trófeák, illetve inkább a trófeák megszerzésének módja. Az okát nem értem, mert a mostani rendszer nekem egy kicsit túlkombinált és érthetelen.
  Éppen ezért szeretném megkérdezni, hogy a trófeák melletti számok meg kör, az tulajdonképpen micsoda? Pl.: Győzelmek (rendelkezz 50 megnyert versennyel)
  1/12 és nekem a képe már színes, és ottvan a megnyert trófeáim között

  A segítséget köszönöm szépen!
  pzs.

 • Szia!
  Talán emlékszel még a régi trófeákra...
  Voltak olyan trófeák, amelyek "önmagukban" voltak, pl. szőrzetek göndör fajtának, pegazus fajták, összes pompás, stb. (Ha ezeket teljesíted, a trófea beszíneződik, és itt véget is ér a "történet", nincs tovább.)
  És voltak olyan trófeák, amelyekből kész sorozatok voltak, bronz, ezüst, arany és gyémánt fokozattal, és ezeken belül is 3 fokozattal (1 talpacskája, 2 talpacskája, 3 talpacskája volt a trófeának a képen), ilyenek pl. az aranyalma, ezüstalma, versenyek, győzelmek, stb. Amikben nincs az, hogy szerezd meg mind, vagy vegyél részt pl. 1000 versenyen, és kész, és pont, hanem ezeknél vannak fokozatok (vegyél részt 10 versenyen, ha ez megvan vegyél részt 50 versenyen, ha ez megvan vegyél részt 100 versenyen, stb. de persze ezeknek is vége van valahol, mégpedig a sorozat utolsó elemének megszerzésénél.)
  Nos, ahol számok vannak, azok azt jelölik, hogy mennyit szereztél meg eddig az egész sorozatból, és hány darabos a sorozat. A te esetedben (1/12) 12 db-os a sorozat, és ebből az első elemét szerezted meg. Ha egy sorozatnak legalább 1 elemét megszerezted, akkor már színes lesz a trófea képe.
  Egyébként a sorozatok a legtöbb esetben 12 elemből állnak: bronz, ezüst, arany, gyémánt - ez így 4 - és mindegyikből 3-3 fokozat - mint azt már írtam. És 4*3=12
  De mint írtam, csak a legtöbb esetben van 12 eleme. Ott ahol lehetetlen lenne 12-t szerezni, kevesebb, általában 6.

  Na... remélem nem írtam túlságosan bonyolultan. Egyébként való igaz, hogy ez a "rendszerváltás" engem is eléggé megkavart, és eleinte én se értettem, hogy mivan :) Úgyhogy hála neked - mivel felvetetted a problémát - készíteni fogok erről is egy cikket. Úgyhogy köszönöm a - még ha nem is direkt - javaslatot :)

 • Vendég - papírzsepi

  Hali!
  Melvicia, köszönöm szépen a választ, és bocsi, hogy a linket nem vettem észre, de hajlamos vagyok a bénázásra...:)
  Ohhh, és bocsi a helyesírási hibákért, csak nagyon siettem, és nem figyeltem oda.
  Sok vidámságot, és csak így tovább!pzs.

 • Vendég - Regina020304

  Szia!
  Mostmár nincsenek célkitűzések,mindenkinek egyből a Trófeák jönnek!
  Regina020304

 • Szia!
  Itt nincs is semmiféle célkitűzés megemlítve.

 • Szia!
  Amikor az szőrzetekre hajtok, akkor fajtisztának kell lennie a pacinak?

 • Szia!
  Nem. Nyugodtan lehet keverék is.

 • Szia(sztok)!

  Azt szeretném kérdezni ,hogy mire jó a trófea? Mármit úgy ,hogy megkapod és kész...?
  Nem kapsz érte semmit se.

 • Szia! Így van. Elmondhatod, hogy megvan. De tulajdonképpen mire jó egy pompás ló? Elmondhatod, hogy megvan. Mire jó, hogy bármely toplistán első vagy? Elmondhatod, hogy megvan. A trófeagyűjtés is egyfajta cél a játékban, mint igazából minden más (pompásokat, aranyalmásokat gyűjteni, magas presztízsű lovardát vezetni, xy toplistán előkelő helyen szerepelni, stb...)

Gyorslinkek

Bejelentkezés

Facebook – a hírhordozó

Ha értesülni szeretnél minden új hírről és cikkről, valamint a cikkekben történt frissítésekről, akkor KÖVESD (ne csak "Tetszik"-eld, kövesd) a HunHowrse Facebook oldalát. Így abszolút minden újdonságról értesítőt kapsz.
Ehhez a FB oldalon kattints a "Tetszik" gombra, majd vidd vissza az egeret a "Tetszik" gomb fölé, és az "Értesítések" blokkban kattints "Az összes bekapcsolása" opcióra.

 
 
 
 
 

Legutolsó hozzászólások

Cheap nike running shoes outlet https://www.runnersproshop.com/
Na ne...akkor a lovam benne volt a top százban nagydíjon? Én ezt nem hiszem el! Most már rájöttem, h...

Bemutatókészítés

 
 
Copyright© 2012 HunHowrse | createdy by: melvicia
A weboldalon található cikkek a HunHowrse tulajdonát képezik. Ellopni vagy sajátodként feltűntetni szigorúan tilos.
A weboldal semmilyen része sem áll kapcsolatban ~HunHorse6 felhasználónevű játékossal, vagy bármelyik más moderátorral, illetőleg a Howrse magyar vagy külföldi szerkesztőségével.

A weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa.

Ennek elfogadásával beleegyezel a cookie fájlok teljes weboldalon történő használatába.

Elfogadom